WELKOM BIJ HOTEL PINCOFFS
Suite Hotel Pincoffs
Discount slider image

WELKOM BIJ HOTEL PINCOFFS

BOEK MET KORTING & VOORDELEN.
BOEK DIRECT BIJ HET HOTEL.
ALTIJD BETER. 

Onze website Andere boekingssites
Gratis welkomstdrankje (frisdrank, pils, wijn)
Gratis hotelgids QL
€5 korting fietshuur (dag)
Gratis koffie, thee & tafelwater in kamer
Voer uw e-mailadres in
Beste Prijsgarantie
 — 
Vul de code in

BEN JIJ ZO TROUW ALS EEN ZWAAN? DAN HEBBEN WE EEN MOOIE KORTING VOOR JE!

LOYALTY CARD
Vraag hier jouw klantenkaart aan door het formulier in te vullen en te verzenden. We kunnen alleen aanmeldingen met volledige details in behandeling nemen.
Je ontvangt de kaart na jouw eerste check-out in Hotel Pincoffs. De Loyalty Card geeft recht op korting op een volgende boeking in Hotel Pincoffs. De kortingen kunnen oplopen tot 20%.

CADEAUBON
Ben je op zoek naar een perfect cadeau? Geef dan een bijzondere geschenkbon cadeau voor een overnachting in het meest romantische boutique hotel van Rotterdam. U kunt de bon ophalen bij de receptie of wij sturen het naar uw adres of naar het adres van de ontvanger.
Een cadeaubon van Hotel Pincoffs is een ideaal cadeau voor alle leeftijden. U bepaalt zelf het bedrag dat u cadeau geeft. Wij kunnen al een kamer met ontbijt aanbieden vanaf 125 euro.
Koop hier je cadeaubon

CADEAUBON PLUS
Wil je iemand een zeer bijzondere belevenis schenken? Je kunt ook een kamer met een culinair arrangement cadeau doen. Wij werken samen met verschillende toprestaurants. Er is al een culinair all-in arrangement voor onder 280 euro voor 2 personen, inclusief overnachting, ontbijt, diner en wijnen, water en koffie.

BOEK HOTEL AAN DE MAAS
Een prachtig salontafelboek over Hotel Pincoffs: Hotel aan de Maas.
Veel mensen kennen het hotel van de gelijknamige docusoap op RTL4, die in 43 afleveringen werd uitgezonden op RTL4.
Het boek telt 228 pagina's vol interviews, verhalen, achtergronden en anekdotes uit het kleurrijke hotelleven. Daarnaast veel fotografie. En onmisbare tips & tricks voor wie een eigen hotel wil beginnen. Het boek kost 15 euro aan de receptie.
Het is ook mogelijk het boek online te bestellen en gratis thuis te laten bezorgen: Bol.com (18,95 euro)