VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'
Suite Hotel Pincoffs
Discount slider image

VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'

DIRECT 5% KORTING. ALTIJD BETER. GEGARANDEERD. 

Onze website Andere boekingssites
Gratis bitterballen-proeverij in onze bar (4 st, ook vega)
Flexibel omboeken
Gratis hotelgids QL
Gratis koffie, thee & tafelwater in kamer
Voer uw e-mailadres in

HEI SESSIES MET EEN URBAN TWIST

Ons boutique hotel is een ideale locatie voor uw Urban Hei Sessie. Geen bossen bij Pincoffs, maar een stedelijk wandelgebied met een inspirerende rivier, jachthaven, oude havens, indrukwekkende architectuur en een prachtige looproute over de beroemdste bruggen van de stad. Niet voor niets won Pincoffs de bronzen award bij de uitverkiezing Beste Trainingslocatie van Nederland

Gratis boom
En mocht je dol zijn op bossen en bomen, dan hebben we ook goed nieuws. We helpen namelijk wel mee met het bouwen van bossen. Voor elke vergadergroep in Pincoffs laten wij door Hotels for Trees een boom planten.    

Meerdaagse
Wij helpen je bij het organiseren van kleine coachingsessies of meerdaagse bijeenkomsten met een beperkt aantal deelnemers. We hebben twee vergaderruimtes voor uw team: De Studio en De Stijlkamer. Het hotel heeft 17 4-sterren superior kamers met tweepersoonsbedden.

Wij maken graag voor u een compleet aanbod voor uw overnachting, inclusief vergaderen, eten & drinken en wellicht wat avontuur.

Beste Trainingslocatie
In februari 2024 won Hotel Pincoffs de bronzen award als Beste Trainingslocatie van Nederland. Gasten die in het boutiquehotel te gast zijn geweest, lieten lovende reviews achter tijdens de stemronde. ,,Wat een top locatie. De ruimtes (het licht, de inrichting), het personeel (super pro actief) en kwaliteit van materialen plus het eten. Daarnaast bij meerdaagse sessies: de stijlvolle kamers'', aldus het commentaar dat werd voorgelezen tijdens de prijsuitreiking van de Meetings Awards.

Groen met een glimlach
Bij Hotel Pincoffs vergader je duurzaam. Wij noemen het Groen met een Glimlach. We hebben vele duurzame initiatieven ontplooit.
We serveren zo veel mogelijk biologische en lokale producten. En wie daar oog voor heeft, ziet ook onze creatieve duurzame ideeën door het gehele hotel.
Wij zijn sinds 2010 onderscheiden met het hoogste Green Key certificaat (niveau goud) en hebben in 2021 de Gaia Green Awards gewonnen voor onze duurzame hotelexploitatie.


ZAKELIJKE BREAKS DIE WE KUNNEN AANBIEDEN:

 • Een privé-rondleiding door de stad met veel leuke weetjes en humor. 
  Stadsgids Eveline van Wanrooij neemt je mee naar de plekken in Rotterdam die jouw groep wil bezoeken. Zij maakt rondleidingen op maat. 

 • Escape Experience Rotterdam
  Op zoek naar spanning en avontuur? Ontsnap aan de dagelijkse hectiek bij Escaping Rotterdam. Voor echte thrillseekers en brainiacs. Drie escape rooms op twee locaties.
  Het spelen van een escape room is een unieke ervaring. Een strijd tegen de klok.
  Er zijn drie kamers (Engine Room, Fantasy Room, The Office).
  Duur: 60 minuten (+ 20 minuten voor aanvang aanwezig zijn).
  Maximaal 16 personen / 8 personen per kamer

 • Splash-tour
  Stadstour per gele amfibi-bus. Over de Erasmusbrug rijden en dobberen in de rivier de Nieuwe Maas.

 • Wij verhuren sloepen die zonder kapitein de Nieuwe Maas op mogen.  


Voor exacte prijzen en advies op maat kunt u contact opnemen met Team Pincoffs.
Wij organiseren een zorgeloze dag voor uw groep.


Team Pincoffs
T: +31 10 29 74 500
E: info@hotelpincoffs.nl

 1. Wij zullen een antwoord naar dit e-mailadres sturen.
 2. Wij zullen uw telefoonnummer gebruiken als wij contact met u moeten opnemen over uw vraag.
 3. Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen om uw vraag te beantwoorden en zullen deze informatie voor niets anders gebruiken.
 4. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.