VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'
Suite Hotel Pincoffs
Discount slider image

VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'

DIRECT 5% KORTING. ALTIJD BETER. GEGARANDEERD. 

Onze website Andere boekingssites
Gratis bitterballen-proeverij in onze bar (4 st, ook vega)
Flexibel omboeken
Gratis hotelgids QL
Gratis koffie, thee & tafelwater in kamer
Voer uw e-mailadres in
Beste Prijsgarantie
 — 
Vul de code in

Parkeren bij Hotel Pincoffs

Bij Hotel Pincoffs geldt: betaald parkeren tussen 09:00 uur en 23:00 uur. Op zondag tussen 12:00 uur en 23:00 uur. 
Tegenover het hotel zijn 8 oplaadpalen beschikbaar. Hier mag alleen ladend worden geparkeerd. 

Het gebied rondom het hotel biedt verder een ruim aantal parkeerplaatsen aan in de buurt. Er bestaan verschillende opties: 

1. Gereserveerde hotelparking
Wij beschikken over 8 plaatsen op onze hotelparking. Deze plaatsen dienen te worden gereserveerd. Een plek kost 25 euro per auto per overnachting (van 15:00 uur tot 12:00 uur).
Belangrijk: Indien u de gereserveerde parking bij nader inzien toch niet gebruikt, kunnen wij u de kosten van een gereserveerde parking niet kwijtschelden of restitueren.

Camera-bewaking
De hotelparking is bewaakt met camera's, maar onoverdekt. De parking ligt direct tegenover het hotel op de kade aan de Koningshaven (vanaf de straat gezien: links van het zwarte, glazen gebouw van kindermuseum Villa Zebra).

2. In de parkeervakken op straat en op de kade
In de parkeervakken op straat voor het hotel geldt tussen 9.00 uur en 23:00 betaald parkeren. Op zondagen tussen 12:00 uur en 23:00 uur. 
Betalen (kenteken-parkeren) kan met uw bankpas of creditcard bij de parkeerzuil op 50 meter van de voordeur. Of met diverse parkeer-apps. Parkeren in de vakken op straat kost in 2022: 2,60 per uur. Er wordt hier zeer regelmatig gecontroleerd. 

3. Parkeervakken voor elektrische auto's
Direct tegenover Hotel Pincoffs (vanaf de straat: rechts van het zwarte, glazen gebouw van Villa Zebra) bevindt zich het laadplein Stieltjesstraat met 8 parkeervakken met oplaadstations. 

4. Maastoren | Apcoa Parking
Parkeren in de overdekte en beveiligde Apcoa Parking van de Maastoren. Deze ligt op 400 meter van het hotel. Kijk op de Apcoa-website voor meer info over dagkaarten. U kunt hier slechts eenmalig uitrijden.