WELKOM BIJ HOTEL PINCOFFS
Suite Hotel Pincoffs
Discount slider image

WELKOM BIJ HOTEL PINCOFFS

BOEK MET KORTING & VOORDELEN.
BOEK DIRECT BIJ HET HOTEL.
ALTIJD BETER. 

Onze website Andere boekingssites
Gratis welkomstdrankje (frisdrank, pils, wijn)
Gratis hotelgids QL
€5 korting fietshuur (dag)
Gratis koffie, thee & tafelwater in kamer
Voer uw e-mailadres in

VOOR TROUWERIJEN IN BOUTIQUE STYLE

Trouwen in boutique style, dat is onze manier om jouw huwelijksfeest in Rotterdam te organiseren. Kleinschalig, intiem en exclusief. Als je kiest voor een Boutique Bruiloft dan wordt ons hele hotel één grote romantische trouwscène.  
We hebben niet alleen de mooiste bruidssuites en een prachtig monumentaal pand; we hebben ook een toegewijd team dat al jullie wensen voor deze belangrijke dag kan vervullen. Een Boutique Bruiloft in Rotterdam organiseer je in Suite Hotel Pincoffs. 

Willen jullie een exclusief feest voor een beperkt aantal bijzondere gasten? Dan lijkt een Boutique Bruiloft Rotterdam in Suite Hotel Pincoffs echt iets voor jou.

Alles onder één dak
Bij ons kun je alles onder één dak organiseren, of bijna alles onder één dak met een verrassend uitje op het water... Precies wat je wilt. Van alle trouwzalen in Rotterdam biedt Hotel Pincoffs de meest exclusieve optie. Je kun het gehele rijksmonument voor een dag huren. De jachthaven van Rotterdam ligt direct naast ons pand aan de rivier op de Kop van Zuid. We beschikken over verschillende ruimtes voor het feest, het diner en de huwelijksvoltrekking en we beschikken over een terras op de kade aan de haven. Ook is er een stijlvolle loungebar. Hotel Pincoffs beschikt over 17 kamers, waarvan 4 grote (bruids)suites. Voor elke smaak hebben we een passende suite. 

Exclusief en kleinschalig
Het hotel wordt exclusief door jouw gezelschap gehuurd. Je krijgt bij jouw Boutique Bruiloft dan de beschikking over de verhuurbare ruimtes, de trouwzaal en alle stijlvolle hotelkamers, inclusief een 3-gangen diner en ontbijt voor alle gasten. Meer gangen zijn zeer goed mogelijk. Wij regelen alles van A tot Z, inclusief het diner. Onze chef bereidt voor jouw gasten een prachtig diner (maximaal aantal gasten: 40). Je zit als een grote familie aan lange gedekte tafels in onze Living die uitzicht biedt op de jachthaven en de Erasmusbrug.
Van ons team kun je een betrokken en hoogwaardige persoonlijke service verwachten. De chef bereidt het diner op maat.

De fijnste kleinschalige en historische trouwlocatie van Rotterdam vind je bij ons aan de Nieuwe Maas. Trouwen in boutique-stijl doe je bij Pincoffs. 


Boutique Bruiloft Rotterdam: wat zijn de mogelijkheden in Hotel Pincoffs?

 • Huur van het hotel vanaf 15.00 uur. tot de volgende dag 12.00 uur
 • Officiële ceremonie in onze lichte zaal, met 20 tot 40 gasten
 • Ontvangst in onze lounge of op het terras, met 10-60 gasten
 • Diner met maximaal 40 gasten in de Living (aan de jachthaven)
 • Overnachting voor circa 30 tot 35 gasten
 • Feest met maximaal 50-60 gasten in de oude klerkenzaal (bar-lounge)
 • Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan bij onze receptie als je interesse hebt om het gehele hotel af te huren voor jouw intieme huwelijksfeest.
 • Een feest inclusief diner, ontbijt en alle kamers is al mogelijk vanaf 8500 euro op basis van 30 personen. Deze prijs is exclusief de te gebruiken dranken. 


Wil je meer weten over de mogelijkheden? 
Vul het contactformulier in, mail ons op info@hotelpincoffs.nl of bel: 010 - 29 74 500.

BOUTIQUE BRUILOFT

Ja, ik wil weten wat trouwen in boutique-style is?

 1. Wij zullen een antwoord naar dit e-mailadres sturen.
 2. Wij zullen uw telefoonnummer gebruiken als wij contact met u moeten opnemen over uw vraag.
 3. Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen om uw vraag te beantwoorden en zullen deze informatie voor niets anders gebruiken.
 4. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.