1. Vul uw code in
  2. Loyalty card
Altijd gratis espresso, thee, fles water en wifi in kamer

Locatie

BEREIKBAARHEID
Suite Hotel Pincoffs ligt zeer centraal aan de Stieltjesstraat 34 op de Kop van Zuid (kaart). Het hotel is zowel vanuit het zuiden als vanuit het noorden zeer goed bereikbaar met de auto, openbaar vervoer en over het water. 

Hotel Pincoffs ligt op 400 meter van Metro- en tramstation Wilhelminaplein.
Kaart van de Metro.

LOCATIE HOTEL PINCOFFS

Kop van Zuid-Entrepothaven
Suite Hotel Pincoffs ligt op de Kop van Zuid, op de zuidoever vlakbij de Erasmusbrug.
Direct naast ons hotel liggen de Entrepothaven en Binnenhaven met de zonnige terrasjes en vele restaurantjes. Bij ons ontvangt u altijd een uitgebreid Rotterdam Info Pakket. Deze kaarten en gidsjes zullen u helpen bij het ontdekken van de stad. Wij verhuren fietsen.  
Ons team helpt u ook graag op weg met leuke tips over de beste restaurants, de leukste uitjes of de hipste plekken. 

Hotel Pincoffs heeft een halte van de Watertaxi direct voor de deur.
Een heerlijk ritje naar de overzijde van de rivier duurt circa 6 minuten. Vouchers voor een rit zijn verkrijgbaar aan de receptietafel. 

Bekijk de kaart met onze restaurant-tips, musea & attracties 

Openbaar vervoer
Alle verbindingen met openbaar vervoer zijn op loopafstand, evenals de winkels in het shoppingcentrum, Luxor Theater, Nederlands Fotomuseum, Las Palmas II, bioscoop en jazzpodium LantarenVenster, de beroemde bruggen (Erasmusbrug, Willemsbrug, De Hef), Katendrecht, ss Rotterdam, Noordereiland én de Markthal.
Ook de ligging ten opzichte van het evenementencentrum Ahoy is zeer gunstig: slechts drie metrohaltes verwijderd van het hotel (5 minuten reistijd).
De loopafstand naar de metro bedraagt 400 meter.

Parkeren bij Hotel Pincoffs

1. Hotel Pincoffs biedt u voldoende parkeerplaats in de buurt van het hotel. Wij beschikken over 8 hotelparkeerplaatsen die door onze gasten kunnen worden gereserveerd. 
Deze parking is bewaakt met camera's, maar onoverdekt. De parking ligt direct tegenover het hotel op de kade aan de Koningshaven. De kosten bedragen 18 euro per overnachting. Als u de parking op onze eigen site direct meeboekt met uw reservering ontvangt u korting. Indien u de parking niet gebruikt, kunnen wij u de kosten daarvan niet kwijtschelden.

2. In de parkeervakken op straat voor het hotel hoeft na 18.00 uur en op zondagen niet te worden betaald. Betalen (kenteken-parkeren) kan met uw bankpas of creditcard bij de parkeerzuil op 35 meter van de voordeur.

3. De overdekte en beveiligde garage van de Maastoren ligt 400 meter van het hotel. Een kaart voor 24 uur kost 30 euro.
Parkeren in de Maastoren

Kijk voor meer info over Rotterdam & Entrepothaven op:

Het Nieuwe Maasparcours (Fiets- en wandelroute langs Nieuwe Maas)
Rotterdam Agenda
Weekend uit in Rotterdam
Entrepothaven
City Marina Rotterdam

Download de Rotterdam App voor smartphones