1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

Locatie

BEREIKBAARHEID
Suite Hotel Pincoffs is een boutiquehotel aan de Maas. Het ligt zeer centraal aan de Stieltjesstraat 34 op de Kop van Zuid (kaart). Het hotel is zowel vanuit het zuiden als vanuit het noorden zeer goed bereikbaar met de auto, openbaar vervoer en over het water

PARKEREN

OPENBAAR VERVOER
Hotel Pincoffs ligt op 400 meter van metro- en tramstation Wilhelminaplein. Kaart van de Metro.
De halte Koninginnebrug voor buslijn 32 ligt direct rechts over de Koninginnebrug, circa 400 meter lopen richting de Hef-brug. Deze bus brengt u binnen 6 minuten bij de Markthal of de Lijnbaan en Koopgoot.  

WIJK: KOP VAN ZUID-ENTREPOT
Suite Hotel Pincoffs was vroeger een douanegebouw omringd door oude havens. Het ligt op de Kop van Zuid, een paar honderd meter van de Erasmusbrug. Direct naast ons hotel liggen de Entrepothaven en Binnenhaven met de zonnige terrasjes en vele restaurantjes. 
Bij ons ontvangt u altijd een uitgebreid Rotterdam Info Pakket en u kunt gebruikmaken van Guest Compass, onze digitale gids en concierge. Deze tools zullen u helpen bij het ontdekken van de stad.

  • Hotel Pincoffs verhuurt fietsen. We hebben stadsfietsen en sportieve designfietsen van het Deense Biomega. 
  • Ons team helpt u ook graag op weg met leuke tips over de beste restaurants, de leukste uitjes of de hipste plekken. 
  • Hotel Pincoffs heeft een halte van de watertaxi direct voor het pand. Een ritj naar de overzijde van de rivier duurt circa 6 minuten. Vouchers voor een rit zijn verkrijgbaar bij ons team (4,50 euro per persoon).
     

WAT IS ER TE DOEN?
In uw kamer of suite ligt een Nederlands en Engelstalig magazine bordevol uitgaanstips. Vanzelfsprekend kunt u ook tips aan ons team vragen.  
  • Alle verbindingen met openbaar vervoer op 400 meter van hotel
  • Nieuwe Luxor Theater, Nederlands Fotomuseum, Las Palmas II, LantarenVenster, De Markthal, Katendrecht, de beroemde bruggen (Erasmusbrug, Willemsbrug, De Hef), ss Rotterdam en Noordereiland zijn goed te voet bereikbaar.
  • Zeer gunstige ligging ten opzichte van eventlocatie Rotterdam Ahoy (slechts drie metrohaltes; 5 minuten reistijd). De loopafstand naar de metro bedraagt 400 meter.

Bekijk de kaart met onze restaurant-tips, musea & attracties 

Kijk voor meer info over Rotterdam & Entrepothaven op:

Het Nieuwe Maasparcours (Fiets- en wandelroute langs Nieuwe Maas)
Rotterdam Agenda
Weekend uit in Rotterdam
Entrepothaven
Rotterdam Marina