VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'
Suite Hotel Pincoffs
Discount slider image

VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'

DIRECT 5% KORTING. ALTIJD BETER. GEGARANDEERD. 

Onze website Andere boekingssites
Gratis bitterballen-proeverij in onze bar (4 st, ook vega)
Flexibel omboeken
Gratis hotelgids QL
Gratis koffie, thee & tafelwater in kamer
Voer uw e-mailadres in
Beste Prijsgarantie
 — 
Vul de code in

Hotel Rotterdam Luxor Theater

Zoekt u een hotel in Rotterdam na bezoek aan Luxor Theater? Suite Hotel Pincoffs is hét boutiquehotel van Rotterdam bij het Luxor Theater op de Kop van Zuid. Hotel Pincoffs is een bijzondere ervaring als je er echt even helemaal uit wilt zijn.
Het hotel ontvangt in Rotterdam al vele jaren de hoogste waarderingscijfers van de stad. Alle kamers en suites in het monumentale pand aan het water zijn verschillend ingericht en voorzien van luxe materialen en apparaten.

'SUPERB HOTEL IN A HISTORIC RIVERSIDE BUILDING'
The Times Online

Hoge waardering

Van alle hotels bij het Luxor Theater in Rotterdam krijgt Hotel Pincoffs de hoogste waardering van reizigers. De gasten gaven het hotel de afgelopen tien jaar een gemiddeld cijfer van 9,3 op verschillende beoordelingssites.

Luxe inrichting
Als tijd voor elkaar wilt maken, combineer je een avondje uit in het Luxor Theater met een hotel in Rotterdam. Hotel Pincoffs is het enige kleinschalige hotel in Rotterdam bij het Luxor Theater. De persoonlijke service en het monumentale karakter van het gebouw zijn bijzonder.
De kamers zijn luxe ingericht met bijzondere meubels, fraai sanitair, kingsize boxspringbedden van Auping, een espressomachine op de kamer, een muzieksysteem van Dampf waarmee je je eigen muziek kunt streamen en natuurlijk de allernieuwste tv’s.
Het gebruik van koffie, thee, tafelwater en wifi is helemaal gratis. Veel kamers hebben ook nog authentieke details uit 1879.

Suites met bubbelbad

Hotel Pincoffs in Rotterdam heeft als hotel twee suites met whirlpool. Deze baden staan voor het raam. Je kunt vanuit jouw whirlpool met massagejets of bubbelbad naar de skyline van Rotterdam kijken. 

Douanegebouw
Het kleinschalige hotel in Rotterdam Centrum was ooit een douanegebouw, dat is neergezet door Lodewijk Pincoffs in 1879. In 2008 werd het vervallen pand omgetoverd in een luxe boutique hotel op de Kop van Zuid, de wijk die behoort tot Rotterdam Centrum.

Meer informatie
Voor meer informatie over Pincoffs, kijkt u op onze website. U vindt hier foto’s en filmpjes van de verschillende kamers. De beschikbaarheid kunt u links in de kalender controleren. Wilt u liever persoonlijk contact? Belt u dan met +31 (0) 10 29 74 500, of stuur een e-mail naar info@hotelpincoffs.nl.

Boek nu