VOORDELEN DIRECT BIJ HOTEL BOEKEN
Suite Hotel Pincoffs
Discount slider image

VOORDELEN DIRECT BIJ HOTEL BOEKEN

BOEK DIRECT BIJ HET HOTEL. 5% KORTING. ALTIJD BETER. GEGARANDEERD. 

Onze website Andere boekingssites
Gratis bitterballen-proeverij in onze bar (4 st, ook vega)
Flexibel omboeken
Gratis hotelgids QL
Gratis koffie, thee & tafelwater in kamer
Voer uw e-mailadres in
Beste Prijsgarantie
 — 
Vul de code in

Weekendje weg Rotterdam bij Hotel Pincoffs

Een weekendje weg Rotterdam wordt nog leuker als je er een compleet arrangement aan vast knoopt. Hotel Pincoffs biedt diverse arrangementen aan inclusief overnachting in het stijlvolle boetiekhotel aan de rivier in Rotterdam. Dankzij onze arrangementen kun je extra voordelig het verrassend veelzijdige Rotterdam ontdekken, activiteiten ondernemen en heerlijk eten. Boek bijvoorbeeld een culinair arrangement inclusief diner of uitgebreide lunch in een van de door ons gekozen toprestaurants. Een andere optie is het arrangement inclusief fietsverhuur te boeken. Een betere manier om je in Rotterdam mee te verplaatsen is er niet! Door de gunstige locatie in het midden van de stad ben je zo bij de belangrijkste bezienswaardigheden.

‘KIJK, DIT HOTEL HEEFT HET BEGREPEN’
De Volkskrant

Arrangement voor weekendje weg Rotterdam centrum

Bij Hotel Pincoffs passen we het arrangement graag aan je wensen aan. Laat het ons gerust weten als je een specifieke activiteit zou willen ondernemen. Als je kiest voor een culinair arrangement heb je de keuze uit diverse restaurants. Zo bepaal je zelf welke menukaart en locatie je het meest aanspreekt. Naast onze standaard arrangementen, bieden wij diverse upgrades. Kies bijvoorbeeld voor een luxe suite met whirlpool. Dit is de ideale manier om te ontspannen tijdens je weekendje weg Rotterdam centrum. Wij weten dan ook zeker dat je zondagavond met een goed gevoel huiswaarts zult keren.

Meer weten over een weekendje weg in Rotterdam?

Wil je meer weten over een weekendje weg in Rotterdam? Kijk eens naar het grote aantal arrangementen op onze website. Ons team luistert graag naar jouw wensen en adviseert je graag. Arrangementen kunnen online op aanvraag worden geboekt. Je mag met vragen, een reserveringsverzoek of een groepsboeking ook direct contact met Team Pincoffs opnemen. Wij nemen je graag al het werk uit handen. Bel of e-mail Team Pincoffs en dan bespreken we jouw wensen, de mogelijkheden en de beschikbare data.  

Boek nu

In collaboration with