VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'
Suite Hotel Pincoffs
Discount slider image

VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'

DIRECT 5% KORTING. ALTIJD BETER. GEGARANDEERD. 

Onze website Andere boekingssites
Gratis bitterballen-proeverij in onze bar (4 st, ook vega)
Flexibel omboeken
Gratis hotelgids QL
Gratis koffie, thee & tafelwater in kamer
Voer uw e-mailadres in
Beste Prijsgarantie
 — 
Vul de code in

Vergaderzaal Rotterdam

Een aangename vergaderruimte in Rotterdam vindt u op de Kop van Zuid in het monumentale Hotel Pincoffs. Onze diverse vergaderruimtes zijn inspirerend en sfeerrijk. Pincoffs ligt centraal in de stad, maar ook op een rustige plek tussen de rivier en de oude havens.
De historische omgeving is hartverwarmend. Uw gezelschap zal Hotel Pincoffs inspirerend vinden en een stijlvolle vergaderruimte in Rotterdam.
U kunt bij deze vergaderruimte terecht met een klein gezelschap of met een groepje. Bij ons ervaart u een hartelijke, informele heerlijke sfeer en de beste service-op-maat. We hebben tevens voldoende parkeergelegenheid.

‘PINCOFFS IS EEN HOTEL UIT DE BUITENCATEGORIE’
AD

GROEN MET EEN GLIMLACH

Als u kiest voor een informele setting kan het team van Suite Hotel Pincoffs ook een bijdrage leveren. Ons team is sterk in het organiseren van originele business breaks. De jachthaven naast ons hotel biedt daarvoor tal van mogelijkheden.

Prijzen vergaderruimte Rotterdam
Onze prijzen zijn zeer concurrerend. Er zijn verschillende vergaderruimtes in ons hotel beschikbaar, namelijk:

  • De Studio
  • De Stijlkamer


Groen met een Glimlach
Hotel Pincoffs heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. We hebben meer dan vijftig duurzame initiatieven ontplooid. Wij ondersteunen met onze vergaderruimte in Rotterdam duurzame projecten die passen bij ons motto Groen met een Glimlach. We werken met biologische en locale producten, hebben ons afval tot een minimum beperkt en we legden samen met de Gemeente Rotterdam onze eigen mini-moestuin aan op de kade naast ons hotel.

Comfort

Naast onze duurzaamheid staan het comfort voor onze gasten en onze persoonlijke service bij ons centraal. Zo beschikken we over een eigen parking voor circa acht auto’s. Deze parkeerplaatsen dienen vooraf te worden gereserveerd.

Meer weten?
Wilt u meer weten over een stijlvolle vergaderlocatie in Hotel Pincoffs in Rotterdam? Kijk dan eens naar onze online brochure of vraag naar de mogelijkheden: stuur uw e-mail naar info@hotelpincoffs.nl of neem telefonisch contact op met Karen en Edwin via +31 (0) 10 2974 500. We helpen u graag verder.

Meer info