VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'
Suite Hotel Pincoffs
Discount slider image

VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'

DIRECT 5% KORTING. ALTIJD BETER. GEGARANDEERD. 

Onze website Andere boekingssites
Gratis bitterballen-proeverij in onze bar (4 st, ook vega)
Flexibel omboeken
Gratis hotelgids QL
Gratis koffie, thee & tafelwater in kamer
Voer uw e-mailadres in
Beste Prijsgarantie
 — 
Vul de code in

Vergaderzaal Rotterdam Centrum

Een stijlvolle vergaderzaal in Rotterdam Centrum vindt u bij Hotel Pincoffs vlakbij de Erasmusbrug. Het kleinschalige hotel op de Kop van Zuid biedt diverse vergaderzalen in Rotterdam Centrum in een monumentale omgeving. Het zijn inspirerende, sfeervolle en duurzame plekken voor veeleisende ontmoetingen.
Van alle vergaderzalen in Rotterdam Centrum is Hotel Pincoffs het meest gespecialiseerd in kleine groepen tot 20 personen. Bij ons staat een hartelijke, informele sfeer centraal. Wij bieden de beste service-op-maat. We hebben tevens voldoende parkeergelegenheid.

'ROTTERDAMS ENIGE ECHTE BOUTIQUEHOTEL'
Lonely Planet

Prijzen

Onze prijzen zijn zeer concurrerend. Er zijn verschillende vergaderzalen in ons hotel in Rotterdam Centrum beschikbaar: 

  • De Studio
  • De Stijlkamer

Groen met een Glimlach
Onze vergaderzaal in Rotterdam Centrum is Green Key Gold gecertificeerd. We voldoen daarmee aan het hoogste eisen van dit internationale label. Hotel Pincoffs heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. We ondersteunen we duurzame projecten die passen bij ons motto Groen met een Glimlach.

Comfort

Naast onze duurzaamheid staan het comfort voor onze gasten bij ons centraal. Wij bieden een persoonlijke service en maken offertes op maat. Het hotel beschikt over een eigen parking voor circa acht auto’s. Deze parkeerplaatsen dienen vooraf te worden gereserveerd.
Ook kunt u het gehele hotel en allebei de vergaderzalen exclusief afhuren voor een meerdaagse ontmoeting voor uw gezelschap.
Hotel Pincoffs zeer geschikt voor ontbijt- en netwerkbijeenkomsten. Vraag gerust wat er mogelijk is.

Meer weten?
Wilt u meer weten over een stijlvolle vergaderlocatie in Hotel Pincoffs in Rotterdam? Kijk dan eens naar onze online brochure of vraag naar de mogelijkheden: stuur uw e-mail naar info@hotelpincoffs.nl of neem telefonisch contact op met Karen en Edwin via +31 (0) 10 2974 500. We helpen u graag verder.

Meer info