VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'
Suite Hotel Pincoffs
Discount slider image

VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'

DIRECT 5% KORTING. ALTIJD BETER. GEGARANDEERD. 

Onze website Andere boekingssites
Gratis bitterballen-proeverij in onze bar (4 st, ook vega)
Flexibel omboeken
Gratis hotelgids QL
Gratis koffie, thee & tafelwater in kamer
Voer uw e-mailadres in
Beste Prijsgarantie
 — 
Vul de code in

Vergaderruimte Rotterdam Centrum

Een aangename vergaderruimte in Rotterdam Centrum vindt u bij Hotel Pincoffs op de Kop van Zuid. Onze diverse vergaderkamers zijn inspirerende, sfeervolle en duurzame ontmoetingsplekken. De verschillende vergaderruimtes zijn gevestigd in ons kleinschalige boutiquehotel dat centraal gelegen aan de rivier nabij de Entrepothaven in Rotterdam Centrum.

De historische omgeving is hartverwarmend en zal uw gezelschap zeker inspireren. Voor elk zakelijk gezelschap biedt Hotel Pincoffs een passende vergaderruimte in Rotterdam Centrum. Of u nu met een klein gezelschap of een groepje bent: bij ons ervaart u een hartelijke, informele heerlijke sfeer en de beste service-op-maat. We hebben tevens voldoende parkeergelegenheid.

'SUPERB HOTEL IN A HISTORIC RIVERSIDE BUILDING'
The Times Online

Prijzen

Onze prijzen zijn zeer concurrerend. Er zijn verschillende vergaderruimtes in ons hotel beschikbaar:

  • De Studio
  • De Stijlkamer


Business Breaks
Als u kiest voor een informele setting kan het team van Suite Hotel Pincoffs ook een bijdrage leveren. Ons team is sterk in het organiseren van originele business breaks. De jachthaven naast ons hotel biedt daarvoor tal van mogelijkheden.

Groen met een Glimlach
Hotel Pincoffs heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. We hebben meer dan vijftig initiatieven ontwikkeld die ons een duurzaam hotel maken. Het hotel is bekroond met een Green Key Gold voor het duurzame beleid.
Ook in Rotterdam ondersteunen we duurzame projecten die passen bij ons motto Groen met een Glimlach. Zo legden we samen met de Gemeente Rotterdam onze eigen mini-moestuin aan op de kade naast ons hotel. Maar we werken ook samen met locale, duurzame producenten. De meeste van onze ingekochte producten zijn biologisch. 

Comfort

Naast onze duurzaamheid staan het comfort voor onze gasten en de persoonlijke service bij ons centraal. Zo beschikken we over een eigen parking voor circa acht auto’s. Deze parkeerplaatsen dienen vooraf te worden gereserveerd.
Tevens kunt u ons hotel exclusief afhuren voor een meerdaagse ontmoeting voor uw gezelschap en is Hotel Pincoffs zeer geschikt voor ontbijt- en netwerkbijeenkomsten. Vraag gerust wat er mogelijk is.

Meer weten?
Wilt u meer weten over een stijlvolle vergaderlocatie in Hotel Pincoffs in Rotterdam? Kijk dan eens naar onze online brochure of vraag naar de mogelijkheden: stuur uw e-mail naar info@hotelpincoffs.nl of neem telefonisch contact op met Karen en Edwin via +31 (0) 10 2974 500. We helpen u graag verder.

Meer info