VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'
Suite Hotel Pincoffs
Discount slider image

VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'

DIRECT 5% KORTING. ALTIJD BETER. GEGARANDEERD. 

Onze website Andere boekingssites
Gratis bitterballen-proeverij in onze bar (4 st, ook vega)
Flexibel omboeken
Gratis hotelgids QL
Gratis koffie, thee & tafelwater in kamer
Voer uw e-mailadres in
Beste Prijsgarantie
 — 
Vul de code in

Vergaderlocatie Rotterdam Centrum

Een stijlvolle vergaderlocatie in Rotterdam Centrum vindt u bij Hotel Pincoffs op de Kop van Zuid. Onze diverse ruimtes zijn inspirerende, sfeervolle en duurzame ontmoetingsplekken. De verschillende vergaderkamers zijn gevestigd in ons kleinschalige boutiquehotel dat centraal gelegen aan de rivier nabij de Entrepothaven in Rotterdam.

De historische omgeving is hartverwarmend en zal uw gezelschap zeker inspireren. Voor elk zakelijk gezelschap is er een passende vergaderlocatie in Hotel Pincoffs. Of u nu met een klein gezelschap of een groepje bent: bij ons ervaart u een hartelijke, informele heerlijke sfeer en de beste service-op-maat.

JE HEBT HET IDEE DAT DE HOTELIERS JOUW WENSEN HEBBEN GERADEN’
NRC Handelsblad

DUURZAME LOCATIE

Onze prijzen zijn zeer concurrerend. Er zijn verschillende vergaderlocaties in ons hotel beschikbaar:

  • De Studio
  • De Stijlkamer


Hotel Pincoffs heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. We hebben bijvoorbeeld groene stroom en serveren biologische producten. Wij onderstrepen ons duurzame beleid met onze groene initiatieven onder het motto Groen met een Glimlach

Persoonlijke service
Naast onze duurzaamheid staan het comfort voor onze gasten centraal. Wij bieden een persoonlijke service en maken de offerte op maat. Wij beschikken over een eigen parking voor circa acht auto’s. Deze parkeerplaatsen dienen vooraf te worden gereserveerd. U kunt ons hotel ook exclusief afhuren voor uw gezelschap. 
Hotel Pincoffs is ook geschikt voor ontbijt- en netwerkbijeenkomsten. Ons team informeert u graag.

Meer weten?

Wilt u meer weten over een stijlvolle vergaderlocatie in Hotel Pincoffs in Rotterdam? Kijk dan eens naar onze online brochure of vraag naar de mogelijkheden: stuur uw e-mail naar info@hotelpincoffs.nl of neem telefonisch contact op met Team Pincoffs via +31 (0) 10 2974 500. We helpen u graag verder.

Meer info