VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'
Suite Hotel Pincoffs
Discount slider image

VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'

DIRECT 5% KORTING. ALTIJD BETER. GEGARANDEERD. 

Onze website Andere boekingssites
Gratis bitterballen-proeverij in onze bar (4 st, ook vega)
Flexibel omboeken
Gratis hotelgids QL
Gratis koffie, thee & tafelwater in kamer
Voer uw e-mailadres in
Beste Prijsgarantie
 — 
Vul de code in

Vergaderen Rotterdam

Soms vraagt een ontmoeting een stijlvolle omgeving. Omdat u weet dat de ruimte waarin uw bijeenkomt, de sfeer en de gastvrijheid van het personeel in belangrijke mate het succes van uw meeting bepalen. Voor stijlvol vergaderen in Rotterdam is het monumentale Hotel Pincoffs een uitmuntende plek.
Hotel Pincoffs ligt feitelijk midden in de stad, maar door de ligging tussen de rivier en de oude havens rustige is er sprake van een rustige omgeving met voldoende parkeerplaatsen. Pincoffs is gespecialiseerd in kleine groepen tot 20 personen.

'ROTTERDAMS ENIGE ECHTE BOUTIQUEHOTEL'
Lonely Planet

Hartelijke service

Om te vergaderen in Rotterdam biedt Hotel Pincoffs een boardroom voor maximaal 12 personen met uitzicht op de Erasmusbrug en een multifunctionele ruimte voor 15-20 personen aan de rustige achterzijde. Deze ruimte kan zowel in een formele als een informele sfeer worden ingericht.
Wilt u vergaderen in Rotterdam, kies dan voor Hotel Pincoffs. Wij bieden u niet alleen een aangename sfeer en een hartelijke service, wij houden tevens onze prijzen scherp.
Om te vergaderen in Rotterdam bij Pincoffs, kunt u kiezen uit:
- De Stijlkamer
- De Studio

Business Breaks
Als u kiest voor een informele setting kan het team van Suite Hotel Pincoffs ook een bijdrage leveren. Ons team is sterk in het organiseren van originele business breaks. De jachthaven naast ons hotel biedt daarvoor tal van mogelijkheden.

Groen met een glimlach

Een groot pluspunt van vergaderen bij Hotel Pincoffs in Rotterdam, is dat wij sterk gericht zijn op duurzaamheid. ‘Groen met een glimlach’ is ons motto. Duurzaam is in Hotel Pincoffs vooral ook comfortabel en lekker. Hotel Pincoffs is een Green Key Gold gecertificeerde vergaderlocatie.

Exclusief
Indien gewenst, kunt u ons hotel exclusief afhuren voor uw gezelschap. Hotel Pincoffs is tevens uitermate geschikt voor ontbijt-, lunch- en netwerkbijeenkomsten.

Meer info
Wilt u meer weten over vergaderen bij Hotel Pincoffs in Rotterdam? Bekijk dan online onze brochure of vraag naar de mogelijkheden: stuur uw e-mail naar info@hotelpincoffs.nl of bel Team Pincoffs via +31 (0) 10 2974 500. We helpen u graag verder.

Meer info