VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'
Suite Hotel Pincoffs
Discount slider image

VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'

DIRECT 5% KORTING. ALTIJD BETER. GEGARANDEERD. 

Onze website Andere boekingssites
Gratis bitterballen-proeverij in onze bar (4 st, ook vega)
Flexibel omboeken
Gratis hotelgids QL
Gratis koffie, thee & tafelwater in kamer
Voer uw e-mailadres in
Beste Prijsgarantie
 — 
Vul de code in

Romantisch weekendje weg Rotterdam

Bent u op zoek naar een mooi hotel voor een romantisch weekendje weg in Rotterdam? Dan zit u goed bij Suite Hotel Pincoffs. Ons team doet er namelijk alles aan om u een onvergetelijk weekeinde te bezorgen. We hebben prachtig ingerichte kamers die zijn voorzien van alle mogelijke faciliteiten. Wij bieden, u ook nog eens de best mogelijke service aan. En wat dacht u van de ligging van ons hotel? U vindt ons boutique hotel namelijk aan de Nieuwe Maas, met uitzicht op de Erasmusbrug. Een betere locatie is in Rotterdam niet mogelijk!

‘KIJK, DIT HOTEL HEEFT HET BEGREPEN’
De Volkskrant

Een weekendje weg in Rotterdam dat romantisch is

U wilt een romantisch weekendje weg en Rotterdam ontdekken? Combineer dat met een verblijf in ons hotel. Als u bij ons de voordeur uitstapt, bevindt u zich midden op de hippe Kop van Zuid, waar u een groot aantal mooie bezienswaardigheden letterlijk om de hoek heeft. Dit is ook een perfecte uitvalsbasis voor als u een avondje uit wilt, of als u een mooie wandeling langs de Nieuwe Maas wilt maken. We helpen u graag bij het plannen van een spannende, enerverende dag, waarna u heerlijk tot rust kunt komen in uw suite. Al onze suites zijn daarbij voorzien van de best mogelijke faciliteiten.

Een romantisch weekendje weg en Rotterdam ontdekken

U wilt een weekendje weg in Rotterdam dat romantisch is meemaken? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. In onze kamers vindt u de romantische sfeer om uw bijzondere weekend helemaal af te maken. We raden u dan ook aan om een het kameroverzicht op onze website te bekijken. Wij hebben prachtige foto's van onze kamers op de site staan. U zult snel een goede indruk krijgen.
Dat romantisch weekendje weg in Rotterdam wordt pas echt bijzonder als u Suite Hotel Pincoffs als uitvalsbasis gebruikt. Reisgids Lonely Planet noemt Hotel Pincoffs het ‘enige echte’ boutique hotel van Rotterdam. Als u uw kamer op onze officiële website boekt, ontvangt u altijd de beste prijs.

Team Pincoffs
T: +31 10 29 74 500
E: info@hotelpincoffs.nl

Boek nu