VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'
Suite Hotel Pincoffs
Discount slider image

VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'

DIRECT 5% KORTING. ALTIJD BETER. GEGARANDEERD. 

Onze website Andere boekingssites
Gratis bitterballen-proeverij in onze bar (4 st, ook vega)
Flexibel omboeken
Gratis hotelgids QL
Gratis koffie, thee & tafelwater in kamer
Voer uw e-mailadres in
Beste Prijsgarantie
 — 
Vul de code in

Luxe hotel Rotterdam

Ervaar de warme, persoonlijke sfeer van Suite Hotel Pincoffs.
Dit bekroonde boutique hotel in Rotterdam is gevestigd in een rijksmonument aan de rivier. Het heeft een sprankelende mix van monumentale details, een inspirerend interieur met design en antiek en is gedecoreerd met krachtige fotografie. Pincoffs is jouw kleine luxe hotel in Rotterdam.
Ons team heet u van harte welkom.

SUPERB HOTEL IN A HISTORIC RIVERSIDE BUILDING'
The Times Online

Luxe hotel Rotterdam - charme en design

Een van de origineelste en leukste luxe hotels in Rotterdam is Suite Hotel Pincoffs, gelegen aan de Nieuwe Maas.
Dit kleinschalige combineert luxe met charme en duurzaamheid en biedt een betoverend uitzicht op de rivier en de skyline van Rotterdam.
Stap een keer binnen in de bijzonder aangename wereld van Hotel Pincoffs. Het hotel is, mede door de persoonlijke service, het hoogste gewaardeerde boutiquehotel van Rotterdam (9,3).

Luxe hotel centraal gelegen

Het luxe hotel van Rotterdam is Hotel Pincoffs, gevestigd in een rijksmonument uit 1879 aan de bruisende rivier. Het is de ideale plek om Rotterdam te ontdekken. De belangrijke architectonische gebouwen, de Erasmusbrug, Markthal, Euromast, de Wilhelminapier, de grote musea, Katendrecht, het stoomschip Rotterdam en het Witte de Withkwartier liggen allemaal op korte loopafstand van het hotel op de Kop van Zuid. Pincoffs verhuurt ook fietsen en de watertaxi heeft een halte voor de deur.

Boek nu

Luxe hotel met haard en terras

Behalve luxe hotelkamers beschikt het luxe Pincoffs’ hotel in Rotterdam ook over een restaurant en een bar met haard. Het boutiquehotel staat garant voor sfeer, charme, comfort, kleinschaligheid en persoonlijke service. Bovendien gaat deze luxe in het hotel in Rotterdam samen met een visie op duurzaamheid. Hotel Pincoffs is sinds 2010 bekroond met de Green Key Gold, de hoogste onderscheiding voor milieubewuste hotels.

More info

In collaboration with