VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'
Suite Hotel Pincoffs
Discount slider image

VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'

DIRECT 5% KORTING. ALTIJD BETER. GEGARANDEERD. 

Onze website Andere boekingssites
Gratis bitterballen-proeverij in onze bar (4 st, ook vega)
Flexibel omboeken
Gratis hotelgids QL
Gratis koffie, thee & tafelwater in kamer
Voer uw e-mailadres in
Beste Prijsgarantie
 — 
Vul de code in

Romantisch nachtje weg Rotterdam

U wilt een nachtje weg naar Rotterdam en bent nu op zoek naar een mooi hotel om deze nacht in door te brengen? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Suite Hotel Pincoffs. We hebben de mooiste kamers voor u ingericht, voorzien van alle gemakken om het u zoveel mogelijk naar de zin te maken. De inrichting is met recht romantisch te noemen, met allerhande mooie details en prachtige fotografie. Wilt u hier meer over weten? Neem dan eens een kijkje op onze website, waar u uitgebreide informatie over ons hotel terug zult vinden. Een romantisch nachtje weg in Rotterdam brengt u door in Suite Hotel Pincoffs.

SUPERB HOTEL IN A HISTORIC RIVERSIDE BUILDING'
The Times Online

Op zoek naar een romantisch nachtje weg in Rotterdam?

We vinden het belangrijk om uw verblijf zo onvergetelijk te maken. Ons team zorgt voor een warm welkom en kijkt u het liefst de wensen uit de ogen. Maar het zijn niet alleen de kamers en de service die ons hotel uniek maken. We zijn namelijk ook nog eens gevestigd in een prachtig rijksmonument, gelegen aan de Nieuwe Maas. Zo is ons hotel ook nog eens een perfecte uitvalsbasis als u bijvoorbeeld een van de vele bezienswaardigheden van Rotterdam wilt bezoeken. We nodigen u dan ook van harte uit om eens bij ons langs te komen en vanuit ons hotel van Rotterdam te genieten.

Een nachtje weg in Rotterdam? Romantisch!

Rotterdam is een stad vol met romantische plekken. Voor een romantisch nachtje weg Rotterdam bezoeken is dan ook een heel goed idee. We vinden het heerlijk om goed voor onze gasten te zorgen en zo bij te dragen aan een heerlijke nacht in ons hotel. Wilt u hier meer over weten? We hebben op onze website uitgebreide informatie over ons unieke boutique hotel staan. Als u via onze website boekt, krijgt u altijd de beste (internet)prijs van het internet. Suite Hotel Pincoffs, er is geen betere plek is voor een romantisch nachtje weg in Rotterdam!

Team Pincoffs
T: +31 10 29 74 500
E: info@hotelpincoffs.nl

Boek nu

In collaboration with