1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

Vergaderzaal Rotterdam Centrum

Een stijlvolle vergaderzaal in Rotterdam Centrum vindt u bij Hotel Pincoffs vlakbij de Erasmusbrug. Het kleinschalige hotel op de Kop van Zuid biedt diverse vergaderzalen in Rotterdam Centrum in een monumentale omgeving. Het zijn inspirerende, sfeervolle en duurzame plekken voor veeleisende ontmoetingen.
Van alle vergaderzalen in Rotterdam Centrum is Hotel Pincoffs het meest gespecialiseerd in kleine groepen tot 20 personen. Bij ons staat een hartelijke, informele sfeer en de beste service-op-maatm centraal. We hebben tevens voldoende parkeergelegenheid.

Prijzen
Onze prijzen zijn zeer concurrerend. Er zijn verschillende vergaderzalen in ons hotel in Rotterdam Centrum beschikbaar, namelijk:
-          De Studio
-          De Stijlkamer

Groen met een Glimlach
Onze vergaderzaal in Rotterdam Centrum is Green Key Gold gecertificeerd. We voldoen daarmee aan het hoogste eisen van dit internationale label. Hotel Pincoffs heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. We ondersteunen we duurzame projecten die passen bij ons motto Groen met een Glimlach.

Comfort
Naast onze duurzaamheid staan het comfort voor onze gasten en de persoonlijke service bij ons centraal. Zo beschikken we over een eigen parking voor circa acht auto’s. Deze parkeerplaatsen dienen vooraf te worden gereserveerd.
Tevens kunt u ons hotel en vergaderzaal exclusief afhuren voor een meerdaagse ontmoeting voor uw gezelschap. Hotel Pincoffs zeer geschikt voor ontbijt- en netwerkbijeenkomsten. Vraag gerust wat er mogelijk is.

Meer weten?
Wilt u meer weten over een stijlvolle vergaderlocatie in Hotel Pincoffs in Rotterdam? Kijk dan eens naar onze online brochure of vraag naar de mogelijkheden: stuur uw e-mail naar info@hotelpincoffs.nl of neem telefonisch contact op met Karen en Edwin via +31 (0) 10 2974 500. We helpen u graag verder.

Meer over Hotel Pincoffs:
Vergaderen RotterdamRotterdam hotelsLunchen in RotterdamHotels aan het waterHotel met whirlpoolHotel bij ErasmusbrugGreen KeyBruidssuite RotterdamBoetiekhotelBoutiquehotels Nederland