1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

Vergaderruimte Rotterdam

Een aangename vergaderruimte in Rotterdam vindt u op de Kop van Zuid in het monumentale Hotel Pincoffs. Onze diverse vergaderruimtes zijn inspirerend en sfeerrijk. Pincoffs ligt centraal in de stad, maar ook op een rustige plek tussen de rivier en de oude havens.
De historische omgeving is hartverwarmend. Uw gezelschap zal Hotel Pincoffs inspirerend vinden en een stijlvolle vergaderruimte in Rotterdam.
U kunt bij deze vergaderruimte terecht met een klein gezelschap of met een groepje. Bij ons ervaart u een hartelijke, informele heerlijke sfeer en de beste service-op-maat. We hebben tevens voldoende parkeergelegenheid.

Business Breaks
Als u kiest voor een informele setting kan het team van Suite Hotel Pincoffs ook een bijdrage leveren. Ons team is sterk in het organiseren van originele business breaks. De jachthaven naast ons hotel biedt daarvoor tal van mogelijkheden.

Prijzen vergaderruimte Rotterdam
Onze prijzen zijn zeer concurrerend. Er zijn verschillende vergaderruimtes in ons hotel beschikbaar, namelijk:
-          De Studio
-          De Stijlkamer


Groen met een Glimlach
Hotel Pincoffs heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. We hebben bijvoorbeeld groene stroom en serveren biologische producten. Wij ondersteunen met onze vergaderruimte in Rotterdam duurzame projecten die passen bij ons motto Groen met een Glimlach. Zo zijn we sponsor van het Dobberend Bos en legden we samen met de Gemeente Rotterdam onze eigen mini-moestuin aan op de kade naast ons hotel.

Comfort
Naast onze duurzaamheid staan het comfort voor onze gasten en de persoonlijke service bij ons centraal. Zo beschikken we over een eigen parking voor circa acht auto’s. Deze parkeerplaatsen dienen vooraf te worden gereserveerd.

Meer weten?
Wilt u meer weten over een stijlvolle vergaderlocatie in Hotel Pincoffs in Rotterdam? Kijk dan eens naar onze online brochure of vraag naar de mogelijkheden: stuur uw e-mail naar info@hotelpincoffs.nl of neem telefonisch contact op met Karen en Edwin via +31 (0) 10 2974 500. We helpen u graag verder.

Meer over Hotel Pincoffs:
Vergaderen RotterdamRotterdam hotelsLunchen in RotterdamHotels aan het waterHotel met whirlpoolHotel bij ErasmusbrugGreen KeyBruidssuite RotterdamBoetiekhotelBoutiquehotels Nederland