1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

Vergaderlocatie Rotterdam Centrum

Een stijlvolle vergaderlocatie in Rotterdam Centrum vindt u bij Hotel Pincoffs op de Kop van Zuid. Onze diverse ruimtes zijn inspirerende, sfeervolle en duurzame ontmoetingsplekken. De verschillende vergaderkamers zijn gevestigd in ons kleinschalige boutiquehotel dat centraal gelegen aan de rivier nabij de Entrepothaven in Rotterdam.

De historische omgeving is hartverwarmend en zal uw gezelschap zeker inspireren. Voor elk zakelijk gezelschap is er een passende vergaderlocatie in Hotel Pincoffs. Of u nu met een klein gezelschap of een groepje bent: bij ons ervaart u een hartelijke, informele heerlijke sfeer en de beste service-op-maat.

Prijzen
Onze prijzen zijn zeer concurrerend. Er zijn verschillende vergaderlocaties in ons hotel beschikbaar, namelijk:
-          De Studio
-          De Stijlkamer

Hotel Pincoffs heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. We hebben bijvoorbeeld groene stroom en serveren biologische producten. Wij onderstrepen ons duurzame beleid met ons Pincoffs Bos. In Panama zullen wij samen met onze gasten in een paar jaar duizenden bomen planten. Elk gezelschap krijgt na afloop van de vergadering een gratis boom mee. Het type boom kan op onze website worden uitgezocht en daarna virtueel worden geplant in ons eigen bos. Zo maken we samen de wereld een stukje groener.
Naast onze duurzaamheid staan het comfort voor onze gasten en de persoonlijke service bij ons centraal. Zo beschikken we over een eigen parking voor circa acht auto’s. Deze parkeerplaatsen dienen vooraf te worden gereserveerd. Tevens kunt u ons hotel exclusief afhuren voor uw gezelschap en is Hotel Pincoffs zeer geschikt voor ontbijt- en netwerkbijeenkomsten. Vraag gerust wat er mogelijk is.

Meer weten?
Wilt u meer weten over een stijlvolle vergaderlocatie in Hotel Pincoffs in Rotterdam? Kijk dan eens naar onze online brochure of vraag naar de mogelijkheden: stuur uw e-mail naar info@hotelpincoffs.nl of neem telefonisch contact op met Team Pincoffs via +31 (0) 10 2974 500. We helpen u graag verder.

Meer over Hotel Pincoffs:
Vergaderen RotterdamRotterdam hotelsLunchen in RotterdamHotels aan het waterHotel met whirlpoolHotel bij ErasmusbrugGreen KeyBruidssuite RotterdamBoetiekhotelBoutiquehotels Nederland