1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

Vergaderlocatie Rotterdam

Hotel Pincoffs biedt de mooiste vergaderlocaties in Rotterdam voor kleine gezelschappen. Onze diverse ruimtes zijn inspirerend en sfeervol. Ervaar het comfort en de uitstekende service die wij u te bieden hebben. Hotel Pincoffs is een duurzaam en kleinschalig boutiquehotel dat is gevestigd op de trendy Kop van Zuid in Rotterdam.

Verschillende vergaderruimtes
Hotel Pincoffs biedt met haar onlangs gerestaureerde historische gebouw één van de meest charmante vergaderlocaties van Rotterdam en omstreken.

Wat mag u verwachten van Hotel Pincoffs?
-          Onze vergaderruimtes ademen een inspirerende, luxe sfeer uit.
-          Voor kleine en grote zakelijke gezelschappen hebben we twee verschillende vergaderruimtes: de Stijlkamerde Studio.
-          U ervaart onze hartelijke service tegen zeer concurrerende prijzen en voorwaarden.
-          Hotel Pincoffs beschikt over parkeerruimte voor circa acht auto’s. De plaatsen dienen vooraf te worden gereserveerd.
-          Door te komen vergaderen in Hotel Pincoffs, raakt u niet alleen geïnspireerd maar draagt u ook bij aan duurzaamheid. Wij werken bijvoorbeeld alleen met biologische producten, maken gebruik van groene stroom en besteden aandacht aan creatieve duurzame vondsten.

-          Indien gewenst, kunt u ons hotel exclusief afhuren voor uw gezelschap.
-          Hotel Pincoffs is tevens zeer geschikt voor ontbijt- en netwerkbijeenkomsten.

Business Breaks
Als u kiest voor een informele setting kan het team van Suite Hotel Pincoffs ook een bijdrage leveren. Ons team is sterk in het organiseren van originele business breaks. De jachthaven naast ons hotel biedt daarvoor tal van mogelijkheden.

Hebt u interesse in de vergaderlocaties van Hotel Pincoffs in Rotterdam? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden.

Meer informatie
Het team van Hotel Pincoffs geeft u graag meer informatie over haar prachtige vergaderlocaties in Rotterdam.
U kunt online onze brochure bekijken, maar we nodigen u tevens uit om contact met ons op te nemen indien u vragen hebt. Stuur dan een e-mail naar info@hotelpincoffs.nl of bel Team Pincoffs via +31 (0) 10 2974 500. We staan klaar om u verder te helpen.

Meer over Hotel Pincoffs:
Vergaderlocatie hotelRotterdam weekendje wegLunchen RotterdamHuwelijksnacht hotelHotel RotterdamHotel boeken RotterdamGroen hotel RotterdamDesignhotel RotterdamBoutique hotels