1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

Stijlvol & duurzaam vergaderen, met toffe breaks

Onze vergaderkamers staan bekend als inspirerende en comfortabele ontmoetingsplaatsen. Ze zijn gevestigd op bijzondere plaatsen in ons hotel.
De historische omgeving is hartverwarmend; het uitzicht vanuit de Stijlkamer verbluffend Rotterdams. Onze vriendelijke en persoonlijke service kent nauwelijks grenzen, maar de prijzen houden we scherp.

Een keer iets anders?
En wilt u een keer iets anders dan aan een tafel zitten? Bij ons kunt u terecht voor advies-op-maat. De inrichting kan zowel formeel als informeel zijn.

Jachthaven
De jachthaven naast ons hotel biedt vele mogelijkheden om van uw meeting een uitstapje te maken dat niemand vergeet. Check onze Business Breaks.

Alle apparatuur aanwezig
Onze vergderkamers beschikken over alle apparatuur die u nodig heeft. Het internet bieden wij u gratis aan. Wij maken gebruik van een moderne en storingsvrije verbinding tussen uw computer, tablet en iMac. Zelfs uw telefoon kan aangesloten worden op onze schermen. Ook als uw bedrijf uw laptop heeft beveiligd, kunt u bij ons terecht. De verbinding voor uw meeting testen, raden wij iedereen altijd aan.
 
Parkeren
Suite Hotel Pincoffs beschikt over een eigen parking voor circa 8 auto's. Deze parkeerplaatsen dienen vooraf te worden gereserveerd.

In zijn geheel afhuren?

Wist u dat ons hotel ook in zijn geheel door uw bedrijf kan worden gehuurd? Wij maken voor u graag een zeer aantrekkelijke all-inclusive prijs.  

Business Breaks

Wilt u tijdens uw vergadering iets ontspannends plannen? Geen enkel probleem voor Team Pincoffs. Door onze samenwerkingen kunnen we u diverse Business Breaks aanbieden.

Overzicht van onze locaties

Reviews van bedrijven die u voor gingen
 
Duurzaam = Groen met een Glimlach
Bij Suite Hotel Pincoffs vergadert u duurzaam. Wij noemen het Groen met een Glimlach. Al onze stroom is groen, wij serveren biologische producten en wie er oog voor heeft, ziet ook onze creatieve duurzame vondsten. We zijn bekroond met de hoogste, gouden onderscheiding van het internationale ecolabel Green Key.

Pincoffs projecten
Wij hebben een paar jaar gebouwd aan een eigen Pincoffs-bos in Panama. Met ons Pincoffs Panama Project willen we iets tastbaars doen voor een beter milieu. De geplante bomen compenseren een deel van onze CO2-uitstoot als hotel. Tegenwoordig hebben we projecten in Nederland die passen bij ons motto Groen met een Glimlach. Zo maakten we onze eigen mini-moestuin op de kade naast het hotel en zijn we sponsor van het dobberende bos in de Rijnhaven.  

Urban Hei Sessies
Ons boutique hotel is een ideale locatie voor uw Urban Hei Sessie. Bij Pincoffs geen bossen of paden, maar een stedelijk wandelgebied met een inspirerende rivier, oude havens en een schitterende wandeling over de beroemdste bruggen van de stad.
Ook helpen wij u kleine congressen of meerdaagse bijeenkomsten te organiseren met een beperkt aantal deelnemers.
Wij doen u graag een complete aanbieding voor uw overnachting inclusief verzorgde vergaderingen. Pincoffs beschikt over 17 kamers.

Exclusief
Indien u dat wenst, kunt u het hotel exclusief afhuren voor uw gezelschap. Al vele bedrijven gingen u voor. ,,Het voelt alsof je met zijn allen in een groot huis verblijft. De sfeer was informeel. We hebben efficient kunnen werken in een zeer aangename omgeving. En wat een vriendelijk personeel!', schreef een van onze gasten als dankwoord.

Suite Hotel Pincoffs is ook uitermate geschikt voor uw ontbijt- & netwerkbijeenkomsten.
Bij onze receptie kunt u informeren naar de mogelijkheden (ook voor kleine groepen).

Receptie Suite Hotel Pincoffs:
+31 10 29 74 500

Contact formulier

*We gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor het beantwoorden van uw vraag en zullen deze gegevens nergens anders voor gebruiken.