1. Vul uw code in
 2. Loyalty card

Stijlvol & duurzaam. Vergaderen, met toffe breaks

Onze vergaderkamers staan bekend als inspirerende en comfortabele ontmoetingsplaatsen. In deze historische omgeving voelen u en uw team zich snel thuis.


Onze specialiteiten:

 • Door kleinschaligheid altijd gevoel van exclusiviteit
 • Meerdaagse meetings. Check onze Urban Hei-sessies
 • Hartverwarmende, persoonlijke service
 • Up-to-date apparatuur
 • Hulp bij installeren en presenteren
 • Scherpe prijzen
 • Duurzame producten
 • Green Key Gold gecertificeerd. Groen met een Glimlach is ons motto
 • Parking aanwezig


Een keer iets anders?
En wilt u een keer iets anders dan aan een tafel zitten? Bij ons kunt u terecht voor advies-op-maat. De inrichting van de Studio kan zowel formeel als informeel zijn.

Jachthaven
De jachthaven naast ons hotel biedt vele mogelijkheden om van uw meeting een uitstapje te maken dat niemand vergeet. Check onze Business Breaks.

Alle apparatuur aanwezig
Onze vergaderkamers beschikken over alle apparatuur die u nodig heeft en zijn van alle gemakken voorzien. Het internet bieden wij u gratis aan. Wij maken gebruik van een moderne en storingsvrije verbinding tussen uw computer, tablet en iMac. Zelfs uw telefoon kan aangesloten worden op onze schermen. Ook als uw bedrijf uw laptop heeft beveiligd, kunt u bij ons terecht. Wij helpen u tot alles is geinstalleerd. De verbinding voor uw meeting testen, raden wij iedereen aan.

Office @ Pincoffs
Tijdelijk een kantoor nodig? Vraag naar de mogelijkheden bij ons boutiquehotel. Wij zijn flexibel en bieden een veilige plek. We maken graag een offerte op maat. Vanaf 49 euro voor een dagdeel. 

Parkeren
Suite Hotel Pincoffs beschikt over een eigen parking voor circa 8 auto's. Deze parkeerplaatsen dienen vooraf te worden gereserveerd.

In zijn geheel afhuren?

Wist u dat ons hotel ook in zijn geheel door uw bedrijf kan worden gehuurd? Wij maken voor u graag een zeer aantrekkelijke all-inclusive prijs.  ,,Het voelt alsof je met zijn allen in een groot huis verblijft. De sfeer was informeel. We hebben efficient kunnen werken in een zeer aangename omgeving. En wat een vriendelijk personeel!', schreef een van onze gasten als dankwoord.

Business Breaks

Wilt u tijdens uw vergadering iets ontspannends plannen? Geen enkel probleem voor Team Pincoffs. Door onze samenwerkingen kunnen we u diverse Business Breaks aanbieden.

Overzicht van onze locaties

Reviews van bedrijven die u voor gingen
 
Duurzaam = Groen met een Glimlach
Bij Suite Hotel Pincoffs vergadert u duurzaam. Wij noemen het Groen met een Glimlach. Al onze stroom is groen, wij serveren biologische producten en wie er oog voor heeft, ziet ook onze creatieve duurzame vondsten. We zijn bekroond met de hoogste, gouden onderscheiding van het internationale ecolabel Green Key.

Urban Hei Sessies
Ons boutique hotel is een ideale locatie voor uw Urban Hei Sessie. Bij Pincoffs geen bossen of paden, maar een stedelijk wandelgebied met een inspirerende rivier, oude havens en een schitterende wandeling over de beroemdste bruggen van de stad.
Ook helpen wij u kleine congressen of meerdaagse bijeenkomsten te organiseren met een beperkt aantal deelnemers.
Wij doen u graag een complete aanbieding voor uw overnachting inclusief verzorgde vergaderingen. Pincoffs beschikt over 17 kamers.

Suite Hotel Pincoffs is ook uitermate geschikt voor uw ontbijt- & netwerkbijeenkomsten.
Bij onze receptie kunt u informeren naar de mogelijkheden (ook voor kleine groepen).

Receptie Suite Hotel Pincoffs:
+31 10 29 74 500

Contact formulier
 • This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

*We gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor het beantwoorden van uw vraag en zullen deze gegevens nergens anders voor gebruiken.