1. Vul uw code in
  2. Loyalty card
Altijd gratis espresso, thee, fles water en wifi in kamer

Vacatures bij Hotel Pincoffs


Hart voor de gast

Suite Hotel Pincoffs is een kleinschalig boutique hotel met een groot hart voor de gast.
Het hotel is volgens de Europese richtlijnen geclassificeerd als een 4-Sterren Superior Hotel 
Het staat door de goede gastenbeoordelingen al vele jaren op #1 in Rotterdam bij TripAdvisor. Bij een reissite als Booking.com ontvangt het hotel een gemiddelde waardering van 9,3.
Hotel Pincoffs is een duurzaam bedrijf en draagt de Green Key goud met trots. 

Vacature van dit moment:

- Ontbijt- en lunchkok (v/m) voor circa 20 uur per week. 
Wij zoeken een enthousiaste teamspeler die in staat is om relatief eenvoudige ontbijt- en lunchgerechten liefdevol te bereiden. Behalve zelfstandigwerkend kok ben je ook gastvrouw/heer.
Het is in ons kleine boutiquehotel belangrijk dat je in jouw rol contact maakt met de hotelgasten. Dit geldt met name voor de uren van het ontbijt. Koks met een certificaat HACCP-hychiënecode en/of uitgebreide praktijkkennis krijgen de voorkeur.
Hotel Pincoffs is een duurzaam bedrijf. Wij serveren voor het grootste gedeelte biologische producten en/of producten van dichtbij. Het is een voorwaarde dat je je verdiept in onze wijze van werken en het gedachtengoed onderschrijft in woord en daad. 

Vrijblijvende mail

We hebben op dit moment niet meer vacatures, maar het hotelleven is allesbehalve statisch. Stuur een vrijblijvende mail sturen met jouw gegevens. Je bent niet de eerste die via deze weg tot ons team is toegetreden.
Pincoffs zoekt over het algemeen HBO-geschoolde allrounders, maar dit opleidingsniveau is niet verplicht. Mensen die ooit een eigen hotel willen beginnen, vinden ook vaak een leuke uitdaging bij Pincoffs.  

Stage? 
Pincoffs is altijd op zoek naar een mix van gemotiveerde stagiaires van MBO- en HBO-opleidingen. Wij zijn dol op buitengewoon gastgerichte studenten die de wensen uit de ogen van de gasten kunnen kijken.
Bedenk dat je in een kleinschalig boutiquehotel komt te werken. Je loopt hier geen stage op één afdeling, maar danst door het gehele bedrijf. Je krijgt uitvoerende taken, maar krijgt ook tijd om te werken aan bijvoorbeeld een afstudeerproject. Je kiest het onderwerp in overleg met het management van het hotel en jouw opleiding.
Pincoffs biedt een combinatie van uitvoerende horecataken en bureautaken.
Zit je liever de hele dag op een stoel achter een desk? Kies dan niet voor ons bedrijf als stage-adres.  
 

Ben je gemotiveerd en geïnteresseerd?
Stuur altijd een motivatiebrief mee. Die vinden wij vaak belangrijker dan jouw CV (moet wel worden gemaild).

Allrounders met liefde voor gastvrijheid

Wij zoeken altijd bevlogen teamleden met allround-vaardigheden en een bijzonder grote liefde voor gastvrijheid en servicegerichtheid. Het hotel onderscheidt zich op het gebied van service, duurzaamheid en een eigenzinnige kijk op de hotellerie.
Wij hebben geen aparte afdelingen voor Reserveringen, Revenue, Banqueting, Sales, Marketing, Bediening of Keuken.

Lijkt Hotel Pincoffs jou een leuke plek?
Indien je meent een bijzondere aanvulling op ons team te zijn en je goed weet te motiveren waarom je graag in Suite Hotel Pincoffs wilt werken, mail ons dan naar management@hotelpincoffs.nl met een cc-mail naar edwin@hotelpincoffs.nl

Met jouw gegevens wordt zeer zorgvuldig omgegaan. We kunnen niet altijd direct reageren op open sollicitaties.  

Heb je vragen?
Bel naar 010-29.74.500 en vraag naar Marjolein van Asperen.