1. Vul uw code in
 2. Loyalty card

Vacatures bij Hotel Pincoffs


Hart voor de gast

Suite Hotel Pincoffs is een kleinschalig boutique hotel met een groot hart voor de gast.
Het hotel is volgens de Europese richtlijnen geclassificeerd als een 4-sterren superior.  
Het staat door de goede gastenbeoordelingen al vele jaren op #1 in Rotterdam bij Tripadvisor. Bij een reissite als Booking.com ontvangt het hotel een gemiddelde waardering van 9,3.
Hotel Pincoffs is een duurzaam bedrijf en draagt de gouden Green Key met trots. 

Allrounders met liefde voor gastvrijheid
Wij zoeken altijd bevlogen teamleden met allround-vaardigheden en een bijzonder grote liefde voor gastvrijheid en servicegerichtheid. Het hotel onderscheidt zich op het gebied van service, duurzaamheid en een eigenzinnige kijk op de hotellerie.
Wij hebben geen aparte afdelingen voor reserveringen, revenue, banqueting, sales, marketing, bediening of keuken.

OVERZICHT VACATURES:

 • Housekeeping (Flex). Krijg je er een kick van een gebruikte hotelkamer weer helemaal strak te trekken? Wij zoeken een gemotiveerde housekeeper met een sportmentaliteit. Bewezen hotelervaring in de schoonmaak is noodzakelijk. Wij zien het liefst dat je flexibel inzetbaar bent, maar zeker in het weekeinde.Sollicitaties voorzien van CV en jouw persoonlijke motivatie voor om bij Pincoffs te willen werken, kun je sturen naar: management@hotelpincoffs.nl Graag een cc naar edwin@hotelpincoffs.nl

 • Nachtportier (8-16 u). Wij zoeken een betrouwbare, loyale en representatieve nachtportier met een groot hart voor gastvrijheid. Enkele jaren ervaring als nachtreceptionist is een pre.
  In hotel Pincoffs ben je geen bewaker, maar een gastheer met oog voor de noden en de veiligheid van onze dierbare gasten. Je bent in staat een grote verantwoordelijkheid te dragen, je bent stressbestendig en taakgericht.
  Receptietaken en schoonmaakwerkzaamheden behoren ook tot jouw takenpakket. 
  Sollicitaties voorzien van CV en jouw persoonlijke motivatie voor om bij Pincoffs te willen werken, kun je sturen naar: management@hotelpincoffs.nl  Graag een cc naar: edwin@hotelpincoffs.nl

  Front Office
  | vacature ingevuld, aug 2020
  Ontbijtkok | vacature ingevuld, juli 2020

  Vrijblijvende mail

  We hebben op dit moment niet meer vacatures dan de bovenstaande, maar het hotelleven is allesbehalve statisch. Stuur een vrijblijvende mail met jouw gegevens. Je bent niet de eerste die via deze weg tot ons team is toegetreden.
  Pincoffs zoekt over het algemeen HBO-geschoolde allrounders, maar dit opleidingsniveau is niet verplicht. Mensen die ooit een eigen hotel willen beginnen, vinden ook vaak een leuke uitdaging bij Pincoffs.  

  Stage? 
  Pincoffs is altijd op zoek naar een mix van gemotiveerde stagiaires van MBO- en HBO-opleidingen. Wij zijn dol op buitengewoon gastgerichte studenten die de wensen uit de ogen van de gasten kunnen kijken.
  Bedenk dat je in een kleinschalig boutiquehotel komt te werken. Je loopt hier geen stage op één afdeling, maar danst door het gehele bedrijf. Je krijgt uitvoerende taken, maar krijgt ook tijd om te werken aan bijvoorbeeld een afstudeerproject. Je kiest het onderwerp in overleg met het management van het hotel en jouw opleiding.
  Pincoffs biedt een combinatie van uitvoerende horecataken en bureautaken.
  Zit je liever de hele dag op een stoel achter een desk? Kies dan niet voor ons bedrijf als stage-adres.
   
Ben je gemotiveerd en geïnteresseerd?
Stuur altijd een motivatiebrief mee. Die vinden wij vaak belangrijker dan jouw CV (moet wel worden gemaild).

Lijkt Hotel Pincoffs jou een leuke plek?
Indien je meent een bijzondere aanvulling op ons team te zijn en je goed weet te motiveren waarom je graag in Suite Hotel Pincoffs wilt werken, mail ons dan naar management@hotelpincoffs.nl met een cc-mail naar edwin@hotelpincoffs.nl

Met jouw gegevens wordt zeer zorgvuldig omgegaan. We kunnen niet altijd direct reageren op open sollicitaties.  

Heb je vragen?
Bel naar 010-29.74.500 en vraag naar Marjolein van Asperen.