1. Kortingscode
Elke kamer: gratis WiFi, espresso, thee & fles water

Vacatures bij Hotel Pincoffs


Hart voor de gast

Suitehotel Pincoffs is een kleinschalig boutique hotel met een groot hart voor de gast. Het hotel is geclassificeerd als een 4-Sterren Superior Hotel en staat door de goede gastenbeoordelingen al vele jaren op #1 in Rotterdam bij TripAdvisor.
Het hotel heeft op dit moment geen vactures.

Allrounders met liefde voor gastvrijheid
Als wij een vacature hebben, plaatsen wij die op deze website. Bij een vacature zoeken wij bevlogen teamleden met allround-vaardigheden en een grote liefde voor gastvrijheid en servicegerichtheid.
Pincoffs is een hoogwaardig en kleinschalig hotel, dat zich onderscheidt op het gebied van service, duurzaamheid en een eigenzinnige kijk op de hotellerie. 
Wij hebben geen aparte afdelingen voor Reserveringen of Banqueting.

Gemotiveerd?
Indien je meent een bijzondere aanvulling op ons team te zijn en goed weet te motiveren waarom je graag in Suite Hotel Pincoffs wilt werken dan mag je altijd een mail sturen met jouw cv en uitgebreide persoonlijke motivatie naar karen@hotelpincoffs.nl

Antwoord
We kunnen je helaas niet beloven direct antwoord te geven, maar als jouw profiel en jouw werkervaring voldoet aan onze wensen, zullen wij je bij een vacature wel een uitnodiging voor een gesprek sturen.
Met jouw gegevens wordt zeer zorgvuldig om gegaan.  

Heb je vragen?
Bel naar 010-29.74.500 en vraag naar José Molenaar of Karen Hamerlynck.