1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

Trouwlocatie Rotterdam

Rotterdam is een prachtige stad om te trouwen, met veel verschillende trouwlocaties. Wie voor een klein gezelschap een monumentale trouwlocatie in Rotterdam zoekt, heeft aan Hotel Pincoffs een goede keuze. Dit boutiquehotel is een van de verrassendste trouwlocaties in Rotterdam.

Kleinschalig
Het kleinschalige hotel is gelegen aan de rivier op de Kop van Zuid. Het boutiquehotel heeft een restaurant, een trouwzaal, een hotellounge-bar, terras en zeventien luxe kamers en suites. Pincoffs is een trouwlocatie in Rotterdam waar je alles onder één dak kunt vieren. Van ontvangst tot ceremonie; van receptie en diner tot een feest – alles is te organiseren volgens jouw wensen.

Door de kleinschaligheid kunnen wij met een persoonlijke aanpak jullie dag tot in de details uitvoeren. Je hebt te maken met één aanspreekpunt die met jullie alle ideeën voor de dag doorneemt. Door deze aanpak, door de ligging aan het water en door het stijlvolle monument is Suite Hotel Pincoffs dé trouwlocatie in Rotterdam voor wie een exclusieve omgeving zoekt voor een klein gezelschap.

Exclusief
Het hotel is exclusief af te huren. Je krijgt daarvoor de beschikbaarheid over de verhuurbare ruimtes en bruiloftszaal en alle kamers, inclusief 3-gangendiner en ontbijt. Wij verzorgen alles van A tot Z, inclusief onze chef-kok die jullie een prachtig diner bereidt voor maximaal 40 gasten. De gasten zitten aan lange, gedekte tafels in onze Living met uitzicht op de jachthaven. 
Van ons mag een hoogwaardige, persoonlijke service worden verwacht en een privé-chef die alles kookt op maat. 
De mooiste bruiloftszaal in Rotterdam vind je bij Suite Hotel Pincoffs.
 
Wat zijn de mogelijkheden in Suite Hotel Pincoffs: 

  • U huurt het hotel volledig af vanaf 15.00 uur tot en met 12.00 uur de volgende dag
  • Officiële ceremonie in onze zaal, met 20 tot 40 gasten
  • Ontvangst in onze lounge, met 10-60 gasten
  • Diner met maximaal 40 gasten in de Living
  • Overnachting voor circa 30 tot 35 gasten
  • Feest met maximaal 80 gasten in de hotelbar-lounge

Het organiseren van een feest - inclusief diner, ontbijt en alle kamers - kan vanaf 6500 euro op basis van 30 personen. 
Bekijk hier onze bruidssuites
Of kijk rond in de suites

Vraag bij onze receptie een vrijblijvende offerte aan als je geïnteresseerd bent om het hele hotel te huren voor het mooiste, intieme bruiloftsfeest. Stuur uw e-mail naar info@hotelpincoffs.nl of neem telefonisch contact op via +31 (0) 10 2974 500.

Meer over Hotel Pincoffs:
Boutique hotels NederlandBijzondere overnachting, Vergaderlocaties RotterdamSuite met bubbelbadLuxe hotels in RotterdamHotelbarHotel ecolabelHotel Ahoy Rotterdam, Rotterdam weekendje weg