1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

Trouwfeest Rotterdam

Trouwen in Suite Hotel Pincoffs is een feest. Ons hele hotel ter beschikking voor jouw trouwfeest in Rotterdam, daar word je wel blij van. We hebben niet alleen de mooiste bruidssuites; we hebben ook een betrokken team dat al jouw wensen kan vervullen voor deze zo belangrijke dag. 
Wilt u een exclusief feest voor een beperkt aantal hooggewaardeerde gasten? Dan lijkt Pincoffs op jouw lijf geschreven. 

Alles onder één dak
Je kunt bij ons alles onder één dak organiseren, of bijna alles onder één dak met een verrassend uitje op het water... Net wat u wenst. Van alle bruiloftszalen in Rotterdam biedt hotel Pincoffs wel de meest exclusieve optie. U kunt het hele monumentale pand huren voor een dag. De jachthaven van Rotterdam ligt direct naast ons pand aan de rivier op de Kop van Zuid. Wij beschikken over diverse bruiloftszalen, een terras op de kade en een stijlvolle lounge-bar. 

Exclusief en kleinschalig
Het hotel is exclusief af te huren. Jullie krijgen daarvoor de beschikbaarheid over de verhuurbare ruimtes en bruiloftszaal en alle kamers, inclusief 3-gangendiner en ontbijt. Wij verzorgen alles van A tot Z, inclusief onze chef-kok die een prachtig diner bereidt voor maximaal 40 gasten. De gasten zitten aan lange, gedekte tafels in onze Living met uitzicht op de jachthaven. 
Van ons mag een hoogwaardige, persoonlijke service worden verwacht en een privé-chef die alles kookt op maat. 
De mooiste bruiloftszaal in Rotterdam vind je bij Suite Hotel Pincoffs.
 
Wat zijn de mogelijkheden in Suite Hotel Pincoffs: 

  • U huurt het hotel volledig af vanaf 15.00 uur tot en met 12.00 uur de volgende dag
  • Officiële ceremonie in onze zaal, met 20 tot 40 gasten
  • Ontvangst in onze lounge, met 10-60 gasten
  • Diner met maximaal 40 gasten in de Living
  • Overnachting voor circa 30 tot 35 gasten
  • Feest met maximaal 80 gasten in de hotelbar-lounge

Vraag bij onze receptie een vrijblijvende offerte aan als je geïnteresseerd bent om het hele hotel te huren voor het mooiste, intieme bruiloftsfeest. 
Het organiseren van een feest - inclusief diner, ontbijt en alle kamers - kan vanaf 6500 euro op basis van 30 personen. 

Bekijk hier onze bruidssuites

Of kijk rond in de suites

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op: stuur uw e-mail naar info@hotelpincoffs.nl of neem telefonisch contact op via +31 (0) 10 2974 500.

Meer over Hotel Pincoffs:
Boutique hotels NederlandBijzondere overnachting, Vergaderlocaties RotterdamSuite met bubbelbadLuxe hotels in RotterdamHotelbarHotel ecolabelHotel Ahoy Rotterdam, Rotterdam weekendje weg