1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

Trouwen hotel Zuid Holland

Zuid-Holland telt prachtige locaties om te trouwen. Voor ieders smaak is er wel een bijzondere plek te vinden. Wie voor een kleinschalig en exclusief kiest, zou eens bij boutiquehotel Pincoffs op de Kop van Zuid in Rotterdam moeten kijken. Het is een van de leukste hotels om te trouwen in Zuid-Holland.
Het monumentale oude douanekantoor ligt tussen de rivier de Nieuwe Maas en de oude havens van de stad. De locatie is uniek, exclusief en chiq zonder ook maar ergens stijfjes en formeel te worden. Voor wie wil trouwen in een hotel in Zuid-Holland is hotel Pincoffs een aangename verrassing.

Kleinschalig
Dit kleinschalige hotel in Zuid-Holland heeft een restaurant, een living om te trouwen, een hotellounge-bar, terras en zeventien luxe kamers en suites. Bij Pincoffs vind je alles om te trouwen onder één dak. Van ontvangst tot ceremonie; van receptie en diner tot een feest – alles is te organiseren volgens jouw wensen.
Door de kleinschaligheid kunnen wij met een persoonlijke aanpak jullie dag tot in de details uitvoeren. Je hebt te maken met één aanspreekpunt die met jullie alle ideeën voor de dag doorneemt.

Exclusief
Het hotel is exclusief af te huren. Je krijgt daarvoor de beschikbaarheid over de verhuurbare ruimtes en alle kamers, inclusief 3-gangendiner en ontbijt. Wij verzorgen alles van A tot Z, inclusief onze chef-kok die jullie een prachtig diner bereidt voor maximaal 40 gasten. De gasten zitten aan lange, gedekte tafels in onze Living met uitzicht op de jachthaven. Trouwen in een hotel in Zuid-Holland doe je bij Suite Hotel Pincoffs.
 
Wat zijn de mogelijkheden in Suite Hotel Pincoffs: 

  • U huurt het hotel volledig af vanaf 15.00 uur tot en met 12.00 uur de volgende dag
  • Officiële ceremonie in onze zaal, met 20 tot 40 gasten
  • Ontvangst in onze lounge, met 10-60 gasten
  • Diner met maximaal 40 gasten in de Living
  • Overnachting voor circa 30 tot 35 gasten
  • Feest met maximaal 80 gasten in de hotelbar-lounge

Vraag bij onze receptie een vrijblijvende offerte aan als je geïnteresseerd bent om het hele hotel te huren voor het mooiste, intieme bruiloftsfeest. 
De kosten van een feest - inclusief diner, ontbijt en alle kamers - kan vanaf 6500 euro op basis van 30 personen. 
Bekijk hier onze bruidssuites
Of kijk rond in de suites

Meer over Hotel Pincoffs:
Hotel ecolabelHotel Ahoy RotterdamDuurzaam hotel, Boutique hotels Nederland, Vergaderlocaties RotterdamSuite met bubbelbadLuxe hotels in RotterdamHotel Rotterdam Ahoy, Weekendje weg Rotterdam

Suite Hotel Pincoffs
Team Pincoffs

T: 010 - 29.74.500
E: info@hotelpincoffs.nl