1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

Hotel suite met jacuzzi Rotterdam

Een hotel suite met jacuzzi vind je bij hotel Pincoffs in Rotterdam. Alle kamers bij Hotel Pincoffs hebben een bijzondere inrichting en sfeer. Het kleinschalige hotel heeft twee keer een hotelsuite met jacuzzi in Rotterdam: de Love Suite en de Pincoffs Suite.

 

De hotel suite met jacuzzi in Rotterdam is gevestigd in een hoekkamer in het monumentale pand en biedt uitzicht op de Erasmusbrug, de rivier en de jachthaven. Behalve een bubbelbad heeft de hotelsuite met jacuzzi ook veel sfeerrijke monumentale details uit 1879.

Unieke suites
Suite Hotel Pincoffs heeft zes verschillende hotelsuites in Rotterdam, met jacuzzi en zonder jacuzzi. Alle suites zijn aangenaam en hebben in het oog springend sanitair. De andere suites bieden een stoomcabine en massagedouche of een vrijstaand Engels bad.

Huwelijksnacht in Rotterdam
Gaat u trouwen en zoekt u een luxe boutiquehotel waar u kunt genieten van een jacuzzi op de kamer? Kies dan voor de mooiste (bruids)suites van Rotterdam en boek uw huwelijksnacht bij Hotel Pincoffs.

Kies voor een hotel met jacuzzi
Kiest u voor een prachtige suite met jacuzzi in Rotterdam? Boek Hotel Pincoffs. U kunt heel gemakkelijk direct online de beschikbaarheid van onze suites controleren.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op: stuur uw e-mail naar info@hotelpincoffs.nl of neem telefonisch contact op via +31 (0) 10 2974 500.

Meer over Hotel Pincoffs:
Hotel ecolabelHotel Ahoy RotterdamDuurzaam hotel, Vergaderlocaties RotterdamSuite met bubbelbadLuxe hotels in RotterdamHotel Rotterdam Ahoy, Bijzondere overnachting, Rotterdam weekendje weg