1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

Rotterdam weekendje weg

Gaat u een weekendje weg naar Rotterdam en wilt u uw partner verrassen met een topcadeau, overnacht dan in Hotel Pincoffs. Ons kleinschalige, duurzame hotel is een ervaring op zicht en biedt u alle luxe en comfort die u wenst. Ons boutique hotel in Rotterdam is gevestigd in een gerestaureerd rijksmonument aan het water nabij de Erasmusbrug. Tijdens uw weekendje weg geniet u van de beste service. Onze topkamers bieden een adembenemend uitzicht op de rivier en de skyline.
 
Overnachting in kamer of suite
Als u in Rotterdam een weekendje weg boekt, wilt u natuurlijk een centraal gelegen hotel. Hotel Pincoffs ligt dichtbij Luxor, Ahoy, LantarenVenster, Nederlands Fotomuseum, de winkels, het Wereldmuseum, ss Rotterdam en de fraaie Entrepothaven. Bovendien meert de watertaxi voor de deur aan. Voor uw overnachting bieden wij u verschillende kamers en suites:
-          Een Comfort kamer
-          Een DeLuxe kamer
-          Een Split Level kamer
-          Een Junior Suite
-          Een Suite XL
In alle kamers en suites geniet u van heerlijke bedden, een luxe inrichting en de allervriendelijkste service. Hotel Pincoffs zet graag een stapje extra om u in Rotterdam een heerlijk weekendje weg te laten beleven. Vanzelfsprekend mag u als gast gratis gebruikmaken van onze dvd-bibliotheek en onze rijk gevulde boekenkast. U kunt bij ons tevens verschillende arrangementen boeken om op een geheel nieuwe manier een weekendje weg te ervaren:
-          Culinaire arrangementen
-          Culturele arrangementen
-          Ontspanningsarrangementen
Kijk direct in de kalender op deze website welke kamers en suites er beschikbaar zijn wanneer u een weekendje weg wilt.

Neem contact met ons op
Hebt u nog vragen over uw verblijf bij Hotel Pincoffs in Rotterdam tijdens uw weekendje weg? We geven u natuurlijk graag meer informatie:
-          Bekijk online onze brochure;
-          Stuur een e-mail naar info@hotelpincoffs.nl;
-          Bel Karen en Edwin via +31 (0) 10 2974 500.

Meer over Hotel Pincoffs:
Rotterdam hotelsLunchen RotterdamHotels aan het waterHotel RotterdamHotel bij ErasmusbrugGreen keyDesignhotel RotterdamBoetiekhotelVrijdagmiddagborrel RotterdamVergaderen Rotterdam.