Gratis WiFi, espressokoffie, thee & fles tafelwater in elke kamer

3 x Suite XL (45-69m2)

3 prachtige belevenissen
  • Boek vanaf € 249,-

Onze signatuur suites behoren tot de origineelste en meest luxueuze van Rotterdam. De bijzondere inrichting en de zeer ruime badkamers met whirlpool of Engels bad bieden de gast een unieke ervaring en ongekend veel plezier.

Charme door historische details

De Suites XL zijn de perfecte plaats voor wie romantiek, rust en luxe zoekt in een charmante en inspirerende historische omgeving. Alle suites hebben nog originele details uit 1879. Ze meten 45 tot 69 m2, hebben 4 tot 5 meter hoge plafonds en zijn allemaal verschillend ingericht.

Uitzicht op skyline
De lichtinval door de hoge ramen is zeer aangenaam. Het uitzicht op de rivier, de beroemde bruggen en de skyline is prachtig Rotterdams. Door de topbedden van Auping en het zeer bijzondere sanitair kunnen wij u een betoverend verblijf beloven.

Onze service:

In uw kamer bieden wij u gratis WiFi (ook in de rest van het hotel), gratis espresso-koffie van illy, biologische thee van Mr. Jones en een fles tafelwater van het duurzame merk O.Original.

Als u via deze veilige, officiële website boekt dan garanderen wij u de beste prijs.
Binnen kijken? Dat kan hier

Wij beschikken over 3 types Suites XL. De Love Suite met dubbele whirlpool kan direct worden geboekt.
Bij een reservering van de andere suites kunt u uw voorkeur aangeven bij de opmerkingen. Wij zullen hier dan maximaal rekening mee houden.
Als u boekt zonder tussenkomst van ons reserveringsteam dan kunnen wij u een bepaald type niet altijd garanderen, behalve de Love Suite wanneer u deze rechtstreeks heeft geboekt.

Type 1: Romantic Suite
Type 2: Pincoffs Suite
Type 3: Art Suite

Overzicht van alle Suites XL (onze Love Suite wordt apart vermeld)

Alle Suites XL beschikken over onderscheidend, stijlvol en luxe sanitair, maar alle badkamers zijn anders. Kijk hieronder wat u bijzonder aanspreekt: 

Menu
Bel
Lokatie
Boek