1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

Romantische hotelkamer Rotterdam

U bent van plan om een dag, een weekendje of wat langer door te brengen in Rotterdam? U wilt graag een romantisch uitje? Dan raden wij u van harte aan om uw verblijf te boeken bij Suite Hotel Pincoffs. Dit hotel is het enige hotel in Rotterdam dat zich echt een boutique hotel mag noemen. U vindt bij ons prachtige, gezellige en zeer romantische kamers waar u elke minuut van geniet. Onze kamers en suites zijn luxe uitgerust en hebben vaak historische ornamenten en details. Ze zijn stuk voor stuk anders ingericht en bieden een geweldig uitzicht.

Een hotelkamer in Rotterdam die romantisch is

Voor een romantische hotelkamer in Rotterdam kiest u een suite bij Suite Hotel Pincoffs. Wij staan in de top-20 Meest Romantische Kleine Hotels van Nederland volgens TripAdvisor, ’s werelds grootste reiswebsite. Hotel Pincoffs is gevestigd in een voormalig monumentaal douanekantoor op de Kop van Zuid. Het is de ideale plek is voor mensen die een bijzonder nachtje of weekend willen meemaken. Vanzelfsprekend is een langere vakantie ook mogelijk in onze Junior Suite met keuken. Niet alleen het hotel is speciaal; ook de ligging is zeer bijzonder. Hotel Pincoffs is gesitueerd tussen de oude havens en aan de Nieuwe Maas, op steenworp afstand van de Erasmusbrug! Restaurants, bars en andere bezienswaardigheden zijn op loopafstand.

Boek nu uw romantische hotelkamer in Rotterdam bij Suite Hotel Pincoffs

U wilt vanuit uw romantische hotelkamer Rotterdam ontdekken? Kom naar het boutique hotel van Rotterdam. Zoek op onze website een mooie kamer of suite uit. Ze zijn allemaal anders ingericht. Onze Corner Suites beschikken over een whirlpool met massagejets of over een bubbelbad. Alle kamers en suites bieden gratis espressokoffie, thee, tafelwater en wifi. Meer weten? Neen contact op met ons team en zijn kunnen u op maat adviseren. Als u rechtstreeks boekt op de website van Hotel Pincoffs, krijgt u altijd de beste prijs.

Team Pincoffs
T: +31 10 29 74 500
E: info@hotelpincoffs.nl