1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

Romantisch overnachten Rotterdam

Bent u op zoek naar een mooi hotel voor een romantische nacht in Rotterdam? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Suite Hotel Pincoffs. Gelegen aan de Nieuwe Maas, met uitzicht over de Erasmusbrug is dit een hotel waar u zeker zult genieten. Ons gastvrije team zal er alles aan doen om u een onvergetelijk verblijf en een romantische nacht te bezorgen. Elke kamer of suite is uniek, sfeerrijk en vol van romantiek. Ons hotel is gevestigd in een rijksmonument, dat schitterend is gerenoveerd.

Overnachten in Rotterdam? Romantisch!

Romantisch overnachten in Rotterdam doet u in Suite Hotel Pincoffs. Vanuit onze kamers en suites heeft u een heerlijk Rotterdams uitzicht op de skyline van de stad. Rotterdam is bij uitstek een plek om bijzondere bezienswaardigheden te bekijken, lekker te dineren, of een cocktail te proeven in een gezellige bar. Ons hotel is centraal gelegen, op de hippe Kop van Zuid waar veel te doen is. U zit hier letterlijk op loopafstand van een aantal van de mooiste plekjes van Rotterdam, zoals Katendrecht en de Wilhelmina pier.

Romantisch overnachten en Rotterdam ontdekken

Rotterdam is een stad waar veel te beleven is. We helpen u graag om uw verblijf in de stad onvergetelijk maken. Maar ook in de kamer zult u volop genieten. Zo is de kamer voorzien van alle hedendaagse gemakken, U kunt zelf uw espressokoffie maken of een kop biologische thee zetten. Wij bieden u gratis wifi aan in het gehele hotel. Wilt u meer weten over ons en hoe overnachten in Rotterdam zo romantisch mogelijk wordt? Neem contact met ons op of boek uw kamer of suite op onze website. Wij bieden u altijd de beste prijs!

Team Pincoffs
T: +31 10 29 74 500
E: info@hotelpincoffs.nl