1. Kortingscode
Elke kamer: gratis WiFi, espresso, thee & fles water

Reviews

Wij danken iedereen die de moeite neemt ons boutique hotel te beoordelen op TripAdvisor.
Uw mening is voor ons belangrijk en geeft aan waar we Suite Hotel Pincoffs nog kunnen verbeteren.


Travelers Choice Award Pincoffs heeft voor het zevende achtereenvolgende jaar de Travelers Choice Award van 's werelds grootste reissite TripAdvisor ontvangen en het Certificate of Excellence gekregen. Daarmee zijn we in TripAdvisors Hall of Fame beland.
Wij zijn u zeer dankbaar voor uw bijdrage aan deze onderscheidingen.

Experts' Choice Award
Pincoffs ontving van TripExpert ook de Experts' Choice Award van professionele (reis)journalisten en inspecteurs in reisgidsen, travelmagazines, kranten als The New York Times en The Guardian en andere gerespecteerde bronnen. Het boutiquehotel, geroemd om zijn sercvice en inrichting, werd gekwalificeerd als de nummer 1 in Rotterdam. Minder dan 2% van de hotels wereldwijd ontvangen een Experts Choice Award. Per stad is er maar één nummer 1. 

Publicaties
Suite Hotel Pincoffs is door vele journalisten aangeraden als verblijf. Of er is op een andere manier over het hotel geschreven. Lees de publicaties hier
Suite Hotel Pincoffs staat prachtig geklasseerd in de Top-25 van Nederland volgens TripAdvisor's verkiezing van Beste Kleine Hotels van Nederland.
Reizigers verkozen het tot boutique hotel verbouwde Douanekantoor tot de Top-10 van Beste Kleine Hotels  in Nederland (7de).
Suite Hotel Pincoffs staat 17e in de Top-25 van Hotels met de Beste Service in Nederland en 20ste op de lijst van Meest Romantische Hotels van Nederland en is daarmee het meest romantische hotel van Rotterdam en omgeving.  

Ontdek het bruisende en fascinerende Rotterdam ook eens... en overnacht in het hoogst gewaardeerde hotel van de stad: Suite Hotel Pincoffs. Kijk voor onze aanbiedingen op onze homepage

TOP-25 Beste Kleine Hotels Nederland 2017 (7e)
TOP-25 Beste Service Hotels Nederland 2017  (17e)
TOP-25 Meest Romantische Hotels NL 2017  (20ste)