1. Vul uw code in
  2. Loyalty card
Elke kamer: gratis WiFi, espresso, thee & fles water

Reviews

Wij danken iedereen die de moeite neemt ons boutique hotel te beoordelen op TripAdvisor.
Uw mening is voor ons belangrijk en geeft aan waar we Suite Hotel Pincoffs nog kunnen verbeteren.

Travelers Choice Award
Pincoffs heeft voor het achtste achtereenvolgende jaar de Travelers Choice Award van 's werelds grootste reissite TripAdvisor ontvangen en het Certificate of Excellence gekregen. 

Experts' Choice Award
Pincoffs ontving van TripExpert ook de Experts' Choice Award van professionele (reis)journalisten en inspecteurs in reisgidsen, travelmagazines, kranten als The New York Times en The Guardian en andere gerespecteerde bronnen. 

Publicaties
Hotel Pincoffs is door vele journalisten aangeraden als verblijf. Of er is op een andere manier over het hotel geschreven. Lees de publicaties hier

Top 25 Beste Kleine Hotels Nederland
Hotel Pincoffs staat op de 2de plaats in de Top 25 van Nederland volgens TripAdvisor's Beste Kleine Hotels van Nederland.
Suite Hotel Pincoffs staat 10e in de Top 25 van Hotels met de Beste Service in Nederland en 12e op de lijst van Meest Romantische Hotels van Nederland. Daarmee is het hotel het meest romantische van Rotterdam en omgeving.  

Ontdek het bruisende en fascinerende Rotterdam ook eens... en overnacht in het hoogst gewaardeerde hotel van de stad: Suite Hotel Pincoffs. De beste prijzen vindt u altijd op onze eigen website. 

TOP 25 Beste Kleine Hotels Nederland 2017 (2e) 
TOP 25 Beste Service Hotels Nederland 2017  (10e)
TOP 25 Meest Romantische Hotels NL 2017  (12e)