1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

Lounge, bar & terras

In het voormalige klerkenvertrek van dit douanekantoor kun je de boel even helemaal de boel laten.
Adem de historische ambiance van ijzeren zuilen en gestucte plafonds. Neem een kijkje in de oude kluis uit 1879. Sip aan een heerlijke cocktail, onze eigen bruisende Pincoffs Pink Fizz of proef een lokaal gemaakt Rotterdams bier. Hier staat jouw tijd even stil. In de chilly maanden brandt hier de openhaard.

Terras aan jachthaven
In de warmere maanden kun je genieten van ons zonnige kadeterras. Nestel je in een van de kussenrijke houten banken bij de moestuin en waan je in een levend schilderij van jachten, bruggen en water.  

Ma-vrij: ontbijt, lunch en diner
Van maandag tot en met vrijdag serveert Hotel Pincoffs lunch a la carte en 's avonds diverse plate-servicegerechten als biologisch stoofvlees naar recept van de Vlaamse Boerinnenbond met friet, een vegetarische gele curry, een originele Ragu di carne alla Bolognese met papardelle of een Portugese Bacalhau com natas (gezouten klipvis).  

Weekeinde
In het weekeinde doen we het net even anders. We serveren ontbijt en verzorgen in de middag en avond diverse proeverijen, snacks en dranken. De lunch a la carte is in het weekeinde niet beschikbaar.
 
---------------------------------------------
Ontbijt extern:          
07.15 - 11.00
Ontbijt zaterdag:      08.30 - 11.30
Ontbijt zondag:         08.30 - 13.00
Lunch ma-vr:             11.30 - 14.30
Diner: op verzoek voor groepen vanaf 6 personen
Loungebar (ma-do):          09.00 - 01.00
Loungebar (weekeinde): 09.00 - 02.00 
---------------------------------------------
Onze menukaarten: 

Ontbijt & lunch
Diner & snacks

Dranken
Warme & koude dranken
Bier & cocktails
Wijnkaart
Whiskykaart

Lunchen bij Pincoffs
In het nostalgische en sfeerrijke klerkenlokaal van het oude Douanegebouw is onze luxe hotelloungebar gevestigd. In comfortabele stoelen en banken rondom de openhaard serveren wij een eenvoudige doch heerlijke lunch met eersteklas ingrediënten.

Biologische producten

Wij gebruiken zoveel mogelijk biologische producten, producten van locale leveranciers en eventueel Fair Trade-producten bij de bereiding van onze gerechten.

Ontbijt in Pincoffs
U kunt ook ontbijten in Pincoffs. Ook als u niet bij ons logeert. 'Hotel Pincoffs: mini-vakantie in eigen stad', schrijft de culi-blogger van De Buik van Rotterdam.
Lees hier de ervaringen van Damaris voor De Buik van Rotterdam.
Er zijn mogelijkheden voor een Business Ontbijt voor groepen en groepjes. Ook kleine groepjes niet-hotelgasten zijn welkom in onze Living, een lichte ruimte waar onze koks uw eitje geheel naar uw wensen voor u klaarmaken.

Plek om af te spreken
Onze loungebar is een ideale plek om af te spreken. Wij beschikken over gratis WiFi, er is voldoende parkeergelegenheid nabij ons pand en u bent zo weer in het centrum of bij de ring.
De bar is open voor hotelgasten en voor mensen van buiten het hotel. Op behaaglijke stoelen en banken kunt u genieten van mooie wijnen en kleine barproeverijen.

Dagverse en biologische producten
Onze lunch wordt van maandag tot en met vrijdag vanaf 11.30 uur bereid met dagverse producten.
Wij serveren tot 14.30 uur ouderwetse stevige boterhammen van de biologische bakkerij Carl Siegert met tal van lekkernijen als ei-gerechten, garnaalkroketjes & gemarineerde zalm van Schmidt en biologische vleeswaren van Theo Pronk's De Groene Weg. Ook serveren wij luxe tosti's.
In het weekeinde verzorgen wij alleen lunch en high tea's op afspraak en voor groepen.

Barproeverijen en diners

Onze proeverijen worden vanaf 16.00 uur geserveerd. Ze zijn voor een groot deel bereid met biologische producten. 
Diners serveren wij alleen voor groepen en op verzoek. Vanaf 6 personen kunnen wij uw luxe 3 gangen diner verzorgen. 
In de directe omgeving van ons hotel bevinden zich verschillende restaurants waar u voor de avondmaaltijd terecht kunt.
Wij helpen u graag bij het reserveren van een tafel.

Kijk op de pagina Locatie voor onze tips.