1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

Samen 15 jaar. Let's celebrate!

Hotel Pincoffs en Gastrobar STER zijn in maart 2021 jarig en worden samen 15 jaar. Dat mag wat ons betreft worden gevierd en daarom hebben wij een bijzonder arrangement samengesteld voor wie tussen 15 februari en 31 maart bij ons wil verblijven: DE CELEBRATION SPECIAL.

De Celebration Special bestaat uit: een overnachting in een luxe kamer + ontbijt + in-room diner box met extra's + welkomstdrankje + boek.
Upgraden naar een suite is mogelijk. 

De samenwerking tussen Pincoffs en Gastrobar STER oogst tot nog toe veel applaus bij onze gasten. Value for money, is ons motto. Samen sterker, is onze leuze. 

Om onze verjaardagen en onze samenwerking te vieren, regent het cadeaus. Voor wie op deze Officiële Website van Hotel Pincoffs tussen 15 februari en 31 maart een kamer inclusief in-room dining boekt krijgt van ons in die maand vier cadeaus:
  • Gratis heerlijke bio-ontbijt voor 2 personen
  • Gratis welkomstdrankje
  • Een Celebration Diner Box met extra lekkernijen van STER
  • Het boek Hotel aan de Maas, een boek van 228 pagina's waarin wordt verteld over het ontstaan van Hotel Pincoffs en de wereld die er achter schuil gaat. 
De Celebration Box van Gastrobar STER bevat een heerlijk 4-gangendiner en een paar extra leuke verjaardagstraktaties.Corona-informatie:
Wij zullen dit diner volgens de meest recente coronarichtlijnen serveren. Tijdens de lockdown is dat met een serveerwagen die we in twee gangen direct voor jouw kamerdeur klaarzetten. Het diner wordt gepresenteerd in boxjes om zelf uit te pakken. 
Veel plezier. Let's celebrate!

GEEN IN-ROOM DINING?
En toch leuke cadeaus! Dat kan. 
Heb je geen zin in in-room dining, maar wil je toch graag iets vieren in Pincoffs, dan kan dat natuurlijk ook. We hebben een bijzonder arrangement voor je samengesteld.  
Kies een overnachtingsdatum tussen nu en 6 september 2021 en je krijgt van ons een welkomstdrankje, gratis ontbijt en het boek Hotel aan de Maas
Voorwaarde: De boeking moet gemaakt zijn tussen nu en 31 maart voor een aankomstdag tussen nu en 6 september. CADEAUBON
Wil je een andere jarige tracteren? 
Geef dan een mooie cadeaubon als geschenk. Je kunt hem afhalen bij de receptie of we sturen hem op naar jou of het adres van de jarige. Een cadeaubon van Hotel Pincoffs is een prachtig geschenk voor alle leeftijden. U bepaalt zelf het bedrag dat u cadeau doet. Een kamer met ontbijt kunnen wij al aanbieden vanaf 125 euro.
Koop hier jouw cadeaubon

CADEAUBON ++
Cadeaubon extra leuk maken? 
Wil je het cadeau extra leuk maken, dan kun je ook een kamer met culinair arrangement cadeau geven. Wij werken samen met diverse toprestaurants. Er is al een culinair arrangement vanaf 340 euro voor 2 personen inclusief overnachting, ontbijt, diner en wijnen, water en koffie.  HOTEL AAN DE MAAS
Een fraai koffietafelboek over Hotel Pincoffs: Hotel aan de Maas. 
Naar aanleiding van onze verjaardag heeft Hotel Pincoffs een kloek boek uitgegeven. Het boek is een hartstikke leuk cadeau, zo is gebleken. Veel mensen kennen het hotel uit de gelijknamige docusoap op RTL4, die in 2007-2008 in 43 afleveringen werd uitgezonden bij RTL4 in het Land. Het boek telt 228 pagina's vol interviews, verhalen, achtergronden en anekdotes uit het kleurrijke hotelleven. Plus heel veel fotografie. En onmisbare tips & tricks voor wie zelf een hotelletje wil beginnen. Het boek kost aan de receptiebalie 15 euro.
Bestellen en bezorgen kan ook? Koop het boek online bij Bol.com (18,95 euro) 

Meer informatie over het boek
Wij wensen u veel leesplezier!

HOOGST GEWAARDEERD
Pincoffs was in 2008 het eerste boutiquehotel van de stad. Het is gevestigd in een rijksmonument uit 1879. Suitehotel Pincoffs scoort de hoogste beoordelingscijfers van Rotterdam en omstreken. Die score wordt bereikt door hoge cijfers op het gebied van hygiene, uitzicht, ligging, interieur en service.  
De gast geeft het hotel een cijfer tussen een 9,3 en een 9,7.
Pincoffs werd in 2020 door 's werelds grootste reisadviessite TripAdvisor als 5e geplaatst in de Top 25 van Beste Kleine Hotels van Nederland. 


 

In het kader van het boek en de verjaardag van het hotel interviewde Paul Verspeek van RTV Rijnmond de hoteleigenaren over hun leukste ervaringen.
Klik op het blokje hieronder voor het interview. 
Brochure
Voor geïnteresseerde gasten heeft Suitehotel Pincoffs ook een brochure beschikbaar, zowel digitaal als in print.
Het printexemplaar kunt u afhalen bij onze receptie.

Klik hier voor onze digitale Engelstalige brochure.

Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met Team Pincoffs. Wij helpen u graag. 

Telefoon: +31 10 29 74 500
E-mail: info@hotelpincoffs.nl

Suitehotel Pincoffs is een duurzaam bedrijf. Wij proberen zo min mogelijk papier te gebruiken en zoveel mogelijk papier te hergebruiken. Ons boek is gedrukt op duurzaam papier. Onze digitale folder is een van de manieren om het milieu enigszins te ontlasten.

Menu
Bel
Lokatie
Reserveren