1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

Ontbijten Rotterdam

Bij Suitehotel Pincoffs kunt u heerlijk ontbijten in Rotterdam. Ons hotel bevindt zich op de Kop van Zuid aan de rivier. Ons luxueuze hotel is gevestigd in een nostalgisch pand, evenals onze mooie hotelbar Lodewijk. Zowel hotelgasten als mensen van buitenaf zijn welkom bij ons voor een lekker, luxe ontbijt.

Ontbijt bij Pincoffs
Het ontbijt bij Pincoffs is duurzame luxe met een persoonlijke service op een prachtige plek met zicht op het water van de oude havens. Geen buffet, gehaast en geduw, maar bediening aan tafel met prachtig brood van het Vlaamsch Broodhuys, biologische vleeswaren van De Groene Weg, fair trade producten, een eitje naar wens, sappig fruit, verse jus en een tweede kopje illy-koffie of Mr. Jones-biothee mag u zelf pakken. Als u een bubbeltje bij het ontbijt wilt, serveren wij onze Pincoffs Pink Fizz.
Het ontbijt voor niet-gasten is te reserveren op alle dagen doordeweeks. In het weekeinde is er een zeer beperkt aantal plaatsen. Suitehotel Pincoffs is bekroond met de Green Key Gold, de hoogste onderscheiding voor hotels die serieus werk maken van maatregelen voor een beter milieu.

Meer informatie
Op onze website vindt u meer informatie over onze hotelbar, onze duurzaamheid en onze kamers. Wij staan ook telefonisch tot uw beschikking op +31 (0) 10 29 74 500 en per e-mail zijn wij op info@hotelpincoffs.nl te bereiken. Kom eens Ontbijten in het Suitehotel Pincoffs in Rotterdam.

Meer over Hotel Pincoffs:
Luxe hotels in RotterdamKleinschalig hotelHotel Rotterdam AhoyHotel ecolabelGroen hotel RotterdamDuurzaam hotelBoutique hotels NederlandWeekend RotterdamVergaderlocaties RotterdamRotterdam weekendje weg.