1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

Midweek Rotterdam

Wilt u uw vakantie in Nederland vieren? Overweeg dan eens een midweek Rotterdam. Tijdens deze midweek leert u alle ins en outs van de stad Rotterdam kennen. Rotterdam is een dynamische stad, waar u veel zult zien, beleven en kennis maakt met de typische Rotterdamse werkmentaliteit. Rotterdam is altijd in beweging, van de bekende Rotterdamse haven tot het levendige centrum. U hoeft zich tijdens uw midweek Rotterdam dan ook helemaal niet te vervelen. Of u nu wilt shoppen in de Rotterdamse koopgoot, wilt ontspannen op een terras of musea wilt bezoeken, Rotterdam biedt alles voor een heerlijke vakantie in Nederland. Tijdens uw midweek wilt u ook comfortabel overnachten. Boek hiervoor uw kamer in Hotel Pincoffs, het leukste boutiquehotel van Rotterdam.


Leer de stad en haar inwoners goed kennen tijdens een midweek weg Rotterdam

Tijdens een midweek weg Rotterdam, heeft u voldoende tijd om de stad en haar inwoners goed te leren kennen. Het bijzondere is dat u uw midweek niet voortdurend in de drukte van de stad hoeft te vertoeven. Wist u dat Rotterdam ook een groene stad is? Misschien denkt u tijdens uw bezoek aan Rotterdam niet als eerste aan groen en natuur, maar ook dit biedt Rotterdam. Geniet bijvoorbeeld in de Rotterdams Munt van de stadstuinen, in het midden van een druk stadsdeel. Verder beschikt de stad over diverse parken en natuurlijk het Kralingse Bos. Iets verderop in Hoek van Holland vindt u ‘Rotterdam Beach’, waar u van strand en zee kunt genieten. Uiteraard zijn er ook de bekende Rotterdamse hoogtepunten in het centrum te vinden, zoals de Markthal, de Euromast of bezoek Diergaarde Blijdorp. Ook liefhebbers van musea kunnen hun hart in Rotterdam ophalen met een bezoek aan één van de vele bekende en onbekende musea. Wanneer u tijdens uw verblijf in Hotel Pincoffs verblijft, dan zijn de vele bezienswaardigheden op loopafstand te vinden.

Verblijf tijdens uw midweekje weg Rotterdam in Hotel Pincoffs

Kiest u voor Hotel Pincoffs tijdens uw midweekje weg Rotterdam, dan kiest u voor een warm en gezellig boutiquehotel in de Kop van Zuid. Het hotel ligt aan de rivier, met uitzicht op de Erasmusbrug. In het oude pand uit 1879 worden moderne elementen gecombineerd met de klassieke authentieke details. Telkens als u na een drukke dag Rotterdam het hotel binnenkomt, voelt u zich thuis en u wordt altijd vriendelijke ontvangen door het personeel, die alles doet om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Welk soort kamer u ook kiest, u overnacht altijd in een bijzondere kamer in eigen stijl of met eigen bijzondere details. U geniet op uw kamer van vele extra, zoals koffie- en theefaciliteiten, airconditioning en een minibar. Voordat u zich in uw kamer terugtrekt is het heerlijk genieten op het terras of aan de bar met een hapje of drankje. Uw keuze voor Hotel Pincoffs is overigens ook een verantwoorde keuze. Door haar inspanningen voor een duurzaam en groen beleid heeft Hotel Pincoffs de Green Key Gold ontvangen.

De leukste doe-arrangementen van Rotterdam

De beste culinaire arrangemeten van Rotterdam