Gratis WiFi, espressokoffie, thee & fles tafelwater in elke kamer

Luxe hotels in Rotterdam

Suitehotel Pincoffs is een van de leukste en origineelste luxe hotels in Rotterdam. Ons boetiekhotel staat garant voor sfeer, charme, comfort, kleinschaligheid en persoonlijke service. Bovendien gaat deze luxe in ons hotel in Rotterdam samen met duurzaamheid. Hotel Pincoffs is bekroond met de Green Key Gold, de hoogste onderscheiding voor milieubewuste hotels.

Duurzaamheid en luxe samengevoegd
Suitehotel Pincoffs heeft al jaren de hoogste tevredenheidcijfers in Rotterdam bij gerenommeerde boekingskanalen en vergelijkingssites. De inspecteurs van Michelin hebben ons hotel opnieuw onderscheiden met drie rode huisjes, een waardering die alleen aanbevolen hotels ontvangen.
De luxueuze kamers van Hotel Pincoffs zijn allemaal anders ingericht. Ze hebben hun eigen sfeer en meubilair. De inrichting is een mix van design en antiek, modern en klassiek. We hebben kamers met een historisch balkenplafond, kamers met schouwen of hoge en bewerkte plafonds. Enkele kamers hebben een vide. Onze suites zijn een sieraad van originaliteit. De baden in de ruime badkamers hebben zicht op het water van de rivier. Een van onze suites is door kunstenaars ingericht met meubels van gerecyclede materialen.

Meer informatie
Hotelgasten en niet-hotelgasten zijn welkom voor een drankje of lunch (ma-vr) in onze hotelbar Lodewijk. Voor meer informatie over de bar of een verblijf in ons luxe hotel in Rotterdam kunt u kijken op onze website. Daarop zijn filmpjes en foto’s te bekijken. U kunt in de kalender aan de linkerzijde van de site ook beschikbaarheid van onze kamers controleren. Wij zijn te bereiken op +31 (0) 10 29 74 500 of per e-mail op info@hotelpincoffs.nl.

Meer over Hotel Pincoffs:
Lunchen RotterdamHuwelijksnacht hotelHotel RotterdamHotel boeken RotterdamGreen keyDesignhotel RotterdamBoutique hotelsVrijdagmiddagborrel RotterdamVergaderlocatie hotelRotterdam hotels.

Menu
Bel
Lokatie
Boek