Gratis WiFi, espressokoffie, thee & fles tafelwater in elke kamer

Luxe hotels in Rotterdam

Rotterdam is een echte uitzondering op alle andere Nederlandse steden en staat dan ook niet voor niets in de top 10 wereldsteden te bezoeken. Geen wonder dat u op zoek bent naar luxe hotels in Rotterdam. De havenstad is een indrukwekkende metropool met een creatief hart, bijzondere architectuur en een mengelmoes aan culturen. Behalve de hoogtepunten als de Erasmusbrug, Kunsthal, Euromast, Martkhal, SS-Rotterdam en het Witte de Withkwartier zijn er genoeg verrassingen te vinden. Omringd door water, ontkomt u bovendien tijdens een bezoek aan Rotterdam ook niet aan een rondvaart over de Maas. Het aanbod aan luxe hotels in Rotterdam maken uw bezoek nóg aangenamer.

Suitehotel Pincoffs is een van de leukste en origineelste luxe hotels in Rotterdam
Het is duidelijk. U maakt van uw dagje Rotterdam een nachtje Rotterdam. Ervaar Rotterdam in ultieme luxe bij Hotel Pincoffs en stap binnen in de wereld van dit rijksmonument vol authentieke details. Het luxe hotel in Rotterdam is niet alleen luxe in haar service en uitstraling, maar biedt ook de ontspannen sfeer die uw bezoek aan Rotterdam compleet maakt. Behalve luxe hotelkamers beschikt het luxe hotel in Rotterdam ook over een heerlijk restaurant en een gezellige bar. Een charmant luxe hotel op de Kop van Zuid, met uitzicht op de Erasmusbrug en vlakbij alle hoogtepunten van Rotterdam.

Het boetiekhotel staat garant voor sfeer, charme, comfort, kleinschaligheid en persoonlijke service. Bovendien gaat deze luxe in het hotel in Rotterdam samen met duurzaamheid. Hotel Pincoffs is bekroond met de Green Key Gold, de hoogste onderscheiding voor milieubewuste hotels.

Overnachten in luxe hotel Rotterdam
Verblijf tijdens uw bezoek aan Rotterdam op een van de comfortabele en uniek gestijlde kamers in het luxe hotel Pincoffs Rotterdam met uitzicht over het water. De luxueuze kamers van Hotel Pincoffs zijn allemaal anders ingericht. Ze hebben hun eigen sfeer en meubilair. De inrichting is een mix van design en antiek, modern en klassiek. Kamers met een historisch balkenplafond, kamers met schouwen of kamers met hoge en bewerkte plafonds. De luxe suites zijn een sieraad van originaliteit. De baden in de ruime badkamers hebben zicht op het water van de rivier.

Hotel Pincoffs heeft een halte van de watertaxi voor de deur, en een heerlijk ritje naar de overkant van de Maas duurt slechts 8 minuten. Bovendien is er veel te beleven op Kop van Zuid en wandelt u gemakkelijk naar het stadscentrum. Hotel Pincoffs is hét meest unieke en luxe hotel in Rotterdam voor een bijzondere overnachting.

Boek uw overnachting in het luxe hotel van Rotterdam

Meer informatie
Hotelgasten en niet-hotelgasten zijn welkom voor een drankje of lunch (ma-vr) in onze hotelbar Lodewijk. Voor meer informatie over de bar of een verblijf in ons luxe hotel in Rotterdam kunt u kijken op onze website. Daarop zijn filmpjes en foto’s te bekijken. U kunt in de kalender aan de linkerzijde van de site ook beschikbaarheid van onze kamers controleren. Wij zijn te bereiken op +31 (0) 10 29 74 500 of per e-mail op info@hotelpincoffs.nl.

Meer over Hotel Pincoffs:
Lunchen RotterdamHuwelijksnacht hotelHotel RotterdamHotel boeken RotterdamGreen keyDesignhotel RotterdamBoutique hotelsVrijdagmiddagborrel RotterdamVergaderlocatie hotelRotterdam hotels.

Menu
Bel
Lokatie
Boek