1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

Lunchen in Rotterdam

In hotelbar Lodewijk van Suitehotel Pincoffs en bij mooi weer op ons kadeterras kunt u duurzaam en smaakvol lunchen voor een prettige prijs.
Onze bar met houthaard, gietijzeren zuilen en fraai stucwerk uit 1879 bevindt zich in het oude klerkenlokaal van het Douanegebouw aan de Entrepothaven. De historische omgeving is een ideale plek om af te spreken voor ontbijt of lunch. Er is parkeergelegenheid voor ons pand.

Duurzaamheid in hotelbar Lodewijk
Onze bescheiden kaart staat vol met mooie producten van duurzame leveranciers. Ons brood komt van de biologische bakker Carl Siegert en onze biologische eieren en vleeswaren van De Groene Weg in Rotterdam.
Voor een ongecompliceerde en smakelijke lunch in Rotterdam bent u bij het monumentale Pincoffs helemaal goed. Ons 4-sterren superior hotel is onderscheiden met de Green Key Gold, het hoogste groene keurmerk voor bedrijven die serieus werk maken van een betere leefomgeving.

Meer informatie
Wilt u lunchen in een historische omgeving bij Pincoffs in Rotterdam? Kijkt u eens op ons eigen videokanaal voor een sfeerimpressie of op de website voor meer informatie en de menu- en wijnkaart. Ook kunt u reserveren: neemt u hiervoor telefonisch contact met ons op: +31 (0) 10 29 74 500. Of per e-mail op info@hotelpincoffs.nl.

Meer over Hotel Picoffs:
Kleinschalig hotelHotelbarHotel boeken RotterdamGreen keyDesignhotel RotterdamBoutique hotels NederlandBijzondere overnachtingVergaderruimte RotterdamVergaderen RotterdamLuxe hotels in Rotterdam.