Gratis WiFi, espressokoffie, thee & fles tafelwater in elke kamer

Boek met uw Pincoffs Loyalty Card

Veel voordeel met uw unieke LC-nummer
Meld u hier aan voor Loyalty Card

Uw loyaliteit beloond
Wij willen onze loyale gasten graag belonen. De Loyalty Card van Suitehotel Pincoffs biedt u een bijzonder voordeel dat kan oplopen tot 15% op de kamerprijs.
De Loyalty Card kan alleen worden gebruikt als u via deze officiële site van Suitehotel Pincoffs uw kamer of suite boekt.

Voor bedrijven is er de Business Loyalty Card. Deze kan alleen met uw volledige bedrijfsgegevens worden aangevraagd bij de receptie van het hotel.Wanneer u een Loyalty Card bezit:
1
. U maakt direct een Loyalty Card-boeking en vult bovenin de pagina in het lege veld uw login code in om naar de boekingsmodule te gaan.
2. Wanneer u een boeking maakt, vermeldt u in de opmerkingen altijd uw LC-nummer. Dit nummer staat garant voor uw maximale korting. 

Wanneer u nog geen Loyalty Card bezit:
1
. U verblijft regelmatig in Rotterdam en overnacht graag in Suite Hotel Pincoffs. U vraagt uw eigen Leisure Loyalty Card aan door op de paarse button te klikken en het formulier in te vullen. U hebt recht op grote kortingen ná uw eerste overnachting. 
2. Bent u de vertegenwoordiger van een bedrijf? Dan kunt u de Business Loyalty Card aanvragen. U dient dan uw volledige bedrijfsgegevens aan ons te verstrekken, inclusief uw KvK-nummer en uw BTW-nummer. Wij beoordelen dan uw verzoek en sturen de Loyalty Card per post naar uw bedrijf. Het adres moet bij de Business Loyalty Card alijd een zakelijk adres zijn.

ECO-pas
Uw pas is een ECO-pas, gemaakt van hergebruikt materiaal en zo milieuvriendelijk als mogelijk bedrukt. De ECO-pas sluit zich aan bij de cradle-to-cradle gedachte. De passen zijn composteerbaar en/of worden gerecycled.

Voorwaarden Loyalty Card:
De Loyalty Card van Suitehotel Pincoffs is persoonlijk en gekoppeld aan uw naam en adresgegevens. Deze kaart kent geen puntensysteem. U profiteert met uw inlogcode direct van korting op uw kamerboeking. We zullen deze kaart in de toekomst ook voor andere acties gebruiken als gratis welkomstdrankjes, gratis kameropwaarderingen, etc. 
De kortingen van uw Loyalty Card zijn niet geldig op speciale arrangementen en/of andere kortingsacties. Ook tijdens een paar grote evenementen als North Sea Jazz zijn de voordelen van uw Loyalty Card niet geldig.    
Uw e-mailadres wordt gebruikt om met u te communiceren over uw reservering of om u attent te maken op bijzondere (Loyalty Card-)aanbiedingen van Suitehotel Pincoffs.
Uw gegevens worden niet aan derden doorverkocht.
Door het aanvragen van uw kaart, bent u akkoord gegaan met onze voorwaarden. Bij misbruik van de Loyalty Card zullen uw voordelen komen te vervallen.

Menu
Bel
Lokatie
Boek