1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

Hotel Pincoffs' Loyalty Card


Uw loyaliteit beloond

Wij willen onze loyale gasten, ambassadeurs en fans graag belonen.
Met de Loyalty Card van Suite Hotel Pincoffs ontvangt u een bijzonder voordeel dat kan oplopen tot 15% op uw boeking.
De Loyalty Card kan alleen worden gebruikt als u via deze officiële site van Suitehotel Pincoffs uw kamer of suite boekt.

Aanvraag
Vraag hieronder met het invulformulier uw kaart aan. 
U ontvangt de Loyalty Card bij de check-in op uw dag van aankomst. Dan heeft u nóg meer voordeel voor uw volgende verblijf in Rotterdam.

Bedrijven
Voor bedrijven is er de Business Loyalty Card.
Deze kan alleen met uw volledige bedrijfsgegevens worden aangevraagd bij de receptie van het hotel.

ECO-pas
Uw pas is een ECO-pas, gemaakt van hergebruikt materiaal en zo milieuvriendelijk als mogelijk bedrukt. De ECO-pas sluit zich aan bij de cradle-to-cradle gedachte. De passen zijn composteerbaar en/of worden gerecycled.

Voorwaarden Loyalty Card:
De Loyalty Card van Suitehotel Pincoffs is persoonlijk en gekoppeld aan uw naam en adresgegevens. Deze kaart kent geen puntensysteem. U profiteert met uw inlogcode direct van korting op uw kamerboeking. We zullen deze kaart in de toekomst ook voor andere acties gebruiken als gratis welkomstdrankjes, gratis kameropwaarderingen, etc.
De kortingen van uw Loyalty Card zijn niet geldig op speciale arrangementen en/of andere kortingsacties. Ook tijdens een paar grote evenementen als North Sea Jazz zijn de voordelen van uw Loyalty Card niet geldig.
Uw e-mailadres wordt gebruikt om met u te communiceren over uw reservering of om u attent te maken op bijzondere (Loyalty Card-)aanbiedingen van Suitehotel Pincoffs.
Uw gegevens worden niet aan derden doorverkocht.
Door het aanvragen van uw kaart, bent u akkoord gegaan met onze voorwaarden. Bij misbruik van de Loyalty Card komen uw voordelen te vervallen.

Contact formulier
  • This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.