1. Kortingscode
Elke kamer: gratis WiFi, espresso, thee & fles water

Hotel Pincoffs' Loyalty Card


Uw loyaliteit beloond

Wij willen onze loyale gasten, ambassadeurs en fans graag belonen. Met de Loyalty Card van Suite Hotel Pincoffs ontvangt u een bijzonder voordeel dat kan oplopen tot 15% op uw boeking.
De Loyalty Card kan alleen worden gebruikt als u via deze officiële site van Suitehotel Pincoffs uw kamer of suite boekt.
Vraag hieronder met het invulformulier uw kaart aan.
Wij kunnen u ook een kortingscode mailen als u daarom vraagt in uw aanvraagformulier.
U ontvangt de Loyalty Card dan bij de check-in op uw dag van aankomst. 

Voor bedrijven is er de Business Loyalty Card.
Deze kan alleen met uw volledige bedrijfsgegevens worden aangevraagd bij de receptie van het hotel.

Wanneer u al een Loyalty Card bezit:
1. U maakt direct een Loyalty Card-boeking en vult bovenin de pagina in het lege veld uw login code in om naar de boekingsmodule te gaan.
2. Wanneer u een boeking maakt, vermeldt u in de opmerkingen altijd uw LC-nummer. Dit nummer staat garant voor uw maximale korting.

Wanneer u nog geen Loyalty Card bezit:
1. U verblijft regelmatig in Rotterdam en overnacht graag in Suite Hotel Pincoffs. U vraagt uw eigen Leisure Loyalty Card aan door het formulier onderaan deze pagina in te vullen. U hebt recht op grote kortingen ná uw eerste overnachting.
2. Bent u de vertegenwoordiger van een bedrijf? Dan kunt u de Business Loyalty Card aanvragen. U dient dan uw volledige bedrijfsgegevens aan ons te verstrekken, inclusief uw KvK-nummer en uw BTW-nummer. Wij beoordelen dan uw verzoek en sturen de Loyalty Card per post naar uw bedrijf.
Het adres moet bij de Business Loyalty Card alijd een zakelijk adres zijn.

ECO-pas
Uw pas is een ECO-pas, gemaakt van hergebruikt materiaal en zo milieuvriendelijk als mogelijk bedrukt. De ECO-pas sluit zich aan bij de cradle-to-cradle gedachte. De passen zijn composteerbaar en/of worden gerecycled.

Voorwaarden Loyalty Card:
De Loyalty Card van Suitehotel Pincoffs is persoonlijk en gekoppeld aan uw naam en adresgegevens. Deze kaart kent geen puntensysteem. U profiteert met uw inlogcode direct van korting op uw kamerboeking. We zullen deze kaart in de toekomst ook voor andere acties gebruiken als gratis welkomstdrankjes, gratis kameropwaarderingen, etc.
De kortingen van uw Loyalty Card zijn niet geldig op speciale arrangementen en/of andere kortingsacties. Ook tijdens een paar grote evenementen als North Sea Jazz zijn de voordelen van uw Loyalty Card niet geldig.
Uw e-mailadres wordt gebruikt om met u te communiceren over uw reservering of om u attent te maken op bijzondere (Loyalty Card-)aanbiedingen van Suitehotel Pincoffs.
Uw gegevens worden niet aan derden doorverkocht.
Door het aanvragen van uw kaart, bent u akkoord gegaan met onze voorwaarden. Bij misbruik van de Loyalty Card komen uw voordelen te vervallen.

Contact formulier