2022OK_View2 Hotel Pincoffs_WEB.jpg
Beste Prijsgarantie
 — 
Vul de code in

Parkeren bij Hotel Pincoffs

Hotel Pincoffs biedt een ruim aantal parkeerplaatsen aan in de buurt van het hotel. Er bestaan verschillende opties: 

1. Gereserveerde hotelparking
Wij beschikken over 8 plaatsen op onze hotelparking. Deze plaatsen dienen te worden gereserveerd. Een plek kost 20 euro per auto per overnachting (van 15:00 uur tot 15:00 uur).
Belangrijk: Indien u de gereserveerde parking bij nader inzien toch niet gebruikt, kunnen wij u de kosten van een gereserveerde parking niet automatisch kwijtschelden of retourneren.

Camera-bewaking
De hotelparking is bewaakt met camera's, maar onoverdekt. De parking ligt direct tegenover het hotel op de kade aan de Koningshaven (vanaf de straat gezien: links van het zwarte, glazen gebouw van kindermuseum Villa Zebra).

2. In de parkeervakken op straat en op de kade
In de parkeervakken op straat voor het hotel hoeft na 18.00 uur tot 9.00 uur en op zondagen niet te worden betaald.
Betalen (kenteken-parkeren) kan met uw bankpas of creditcard bij de parkeerzuil op 50 meter van de voordeur. Parkeren in de vakken op straat kost in 2021: 2,60 per uur. Er wordt hier zeer regelmatig gecontroleerd. 

3. Parkeervakken voor elektrische auto's
Direct tegenover Hotel Pincoffs (vanaf de straat: rechts van het zwarte, glazen gebouw van kindermuseum Villa Zebra) bevindt zich het laadplein Stieltjesstraat met 8 parkeervakken met oplaadstations. Meer info

4. Maastoren | Apcoa Parking
Parkeren in de overdekte en beveiligde Apcoa Parking van de Maastoren. Deze ligt op 400 meter van het hotel. Een dagkaart voor 24 uur kost 34 euro. U kunt hier slechts eenmalig uitrijden.