1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

Locatie

NIEUWS BEREIKBAARHEID
Sluiting Maastunnel
Voor auto's die van Noord naar Zuid rijden, zal de Maastunnel vanaf 3 juli 2017 gesloten zijn. De werkzaamheden aan dit monument zijn noodzakelijk en duren liefst twee jaar.
Onze gasten kunnen hier, door drukte op de wegen, hinder van ondervinden. Bijvoorbeeld tijdens North Sea Jazz. We raden iedereen aan op tijd te vertrekken en gebruik te maken van de Metro die extra veel en lang rijdt tot aan Ahoy/ Metrostation Zuidplein en terug naar het centrum.
Hotel Pincoffs ligt vlakbij Metrostation Wilhelminaplein.
Kaart van de Metro.
Ook is een plan gemaakt met alternatief vervoer tijdens de sluiting van de Maastunnel.

Info van Gemeente Rotterdam

LOCATIE PINCOFFS
Kop van Zuid-Entrepothaven
Suite Hotel Pincoffs ligt op de Kop van Zuid, op de zuid-oever vlakbij de Erasmusbrug.
Direct achter ons hotel ligt de Entrepothaven met zijn zonnige terrasjes en vele restaurantjes. Bij ons ontvangt u altijd een uitgebreid Rotterdam Info Pakket. Deze kaarten en gidsjes zullen u helpen bij het veroveren van de stad.
Ons team helpt u ook graag op weg met leuke tips over de beste restaurants, de leukste uitjes of de hipste plekken. 

Hotel Pincoffs heeft een halte van de Watertaxi direct voor de deur. Een heerlijk ritje naar de overzijde van de rivier duurt circa 8 minuten.

Bekijk de kaart met onze restaurant-tips, musea & attracties 

Openbaar vervoer
Alle verbindingen met openbaar vervoer zijn op loopafstand, evenals de winkels in het shoppingcentrum, Luxor Theater, Nederlands Fotomuseum, Las Palmas II, bioscoop en jazzpodium LantarenVenster, de beroemde bruggen (Erasmusbrug, Willemsbrug, De Hef), Katendrecht, ss Rotterdam, Noordereiland én de Markthal.
Ook de ligging ten opzichte van het evenementencentrum Ahoy is zeer gunstig: slechts drie metrohaltes verwijderd van het hotel (5 minuten reistijd).
De loopafstand naar de metro bedraagt 400 meter.

Parkeren

1. Hotel Pincoffs biedt u voldoende parkeerplaats in de buurt van het hotel. Wij beschikken over 8 parkeerplaatsen die door onze gasten kunnen worden gereserveerd. Deze parking is bewaakt met camera's, maar onoverdekt. De parking ligt direct tegenover het hotel op de kade aan de Koningshaven. De kosten bedragen 18 euro per overnachting. Als u de parking op onze eigen site direct meeboekt met uw reservering ontvangt u korting. Indien u de parking niet gebruikt, kunnen wij u de kosten daarvan niet kwijtschelden.

2. In de parkeervakken op straat voor het hotel hoeft na 18.00 uur en op zondagen niet te worden betaald. Betalen (kenteken-parkeren) kan met uw bankpas of creditcard bij de parkeerzuil op 35 meter van de voordeur.

3. De overdekte en beveiligde garage van de Maastoren ligt 400 meter van het hotel. Een kaart voor 24 uur kost 30 euro.
Parkeren in de Maastoren

Kijk voor meer info over Rotterdam & Entrepothaven op:

Het Nieuwe Maasparcours (Fiets- en wandelroute langs Nieuwe Maas)
Rotterdam Agenda
Weekend uit in Rotterdam
Entrepothaven
City Marina Rotterdam

Download de Rotterdam App voor smartphones