1. Vul uw code in
  2. Loyalty card
Elke kamer: gratis WiFi, espresso, thee & fles water

3 x Suite XL (50-70m2)

3 prachtige belevenissen
  • Boek vanaf € 245,-

Onze signatuur suites behoren tot de origineelste en meest luxueuze van Rotterdam. De Suites XL kenmerken zich door een bijzondere inrichting en de zeer ruime badkamers met whirlpool, Engels bad of stoomcabine bieden de gast een unieke ervaring en ongekend veel plezier. Alle suites hebben een prachtig uitzicht op het water van de oude havens en de rivier. 

Charme door historische details

De Suites XL zijn de perfecte plaats voor wie romantiek, rust en luxe zoekt in een charmante en inspirerende historische omgeving. Alle suites hebben nog originele details uit 1879. Ze meten 45 tot 69 m2, hebben 4 tot 5 meter hoge plafonds en zijn allemaal verschillend ingericht.

Uitzicht op skyline
De lichtinval door de hoge ramen is zeer aangenaam. Het uitzicht op de rivier, de beroemde bruggen en de skyline is prachtig Rotterdams. Door de topbedden van Auping en het zeer bijzondere sanitair kunnen wij u een betoverend verblijf beloven.

Onze service:

In uw kamer bieden wij u gratis WiFi (ook in de rest van het hotel), gratis espresso-koffie van illy, biologische thee van Mr. Jones en een fles tafelwater van het duurzame merk O.Original. De badkamerproducten zijn van Bulgari of van ECO by Green Culture (op verzoek).

Als u via deze veilige, officiële website boekt dan garanderen wij u de beste prijs.
Binnen kijken? Dat kan hier

Wij beschikken over 4 types Suites XL. De Love Suite met dubbele whirlpool kan direct worden geboekt.
Bij een reservering van de andere suites kunt u uw voorkeur aangeven bij de opmerkingen. Wij zullen hier dan maximaal rekening mee houden.
Als u boekt zonder tussenkomst van ons reserveringsteam dan kunnen wij u een bepaald type niet altijd garanderen, behalve de Love Suite wanneer u deze rechtstreeks heeft geboekt.

Type 1: Romantic Suite
Type 2: Pincoffs Suite
Type 3: Art Suite
Type 4: Love Suite (kan direct online worden geboekt)

Overzicht van alle Suites XL