1. Vul uw code in
 2. Loyalty card

Romantic Suite

Met Engelse badkuip, haard en regendouche

De Romantic Suite is een klassieke suite met een originele twist. Deze ruimte van 48m2 is ingedeeld als een kamer-en-suite met schuifdeuren en een schitterende Engelse 'koninklijke' badkamer van St. James.

Vrijstaande Engelse badkuip
U raakt hier eigenlijk nooit uitgekeken. De prachtig gevormde Engelse badkuip, de zalige regendouche, de shutters met daarachter de Rotterdamse skyline die u vanuit bad kunt bewonderen.

Historische ornamenten
Deze Suite XL is de perfecte plaats voor wie romantiek, rust en luxe zoekt in een charmante en inspirerende historische omgeving met prachtig ornamenten-plafond.
De lichtinval door de hoge ramen is zeer aangenaam. Het fraaie muurdesign en diepgroene wand zorgen voor een ontspannen sfeer.

Gashaard
Het antieke meubilair, de comfortabele armstoel en de gashaard met marmeren schouw geven allemaal hun eigen sfeer aan deze schitteredne suite. En dan hebben we u nog niet eens verteld, dat deze suite twee ingangen heeft, waaronder een geheime opgang...
Vanzelfsprekend is deze suite van 48m2 van alle luxe voorzien, waaronder de bekroonde king size Auping boxspring van 2.10 meter lengte. Maar ook een espressomachine en een iPod dock staan voor u klaar. 

Onze service:
In uw kamer bieden wij u gratis WiFi (ook in de rest van het hotel), gratis espresso-koffie van illy, biologische thee van Mr. Jones en een fles tafelwater van het duurzame merk O.Original. De biologische badkamerproducten zijn van designerbrand Grown Alchmist.

Als u via deze veilige, officiële website boekt dan garanderen wij u de beste prijs.

Wij beschikken over nog 3 andere Suites XL. U kunt bij de reservering uw voorkeur aangeven bij de opmerkingen. Wij zullen hier dan maximaal rekening mee houden.
Als u boekt zonder tussenkomst van ons reserveringsteam dan kunnen wij u een bepaald type niet altijd garanderen.

Type 1: Love Suite
Type 3: Pincoffs Suite
Type 4: Art Suite

Onze service in uw kamer of suite:

 • Wij bieden u in gehele hotel gratis WiFi aan. In uw kamer is ook bedraad internet mogelijk via een datapoort.
 • Gratis espresso-koffie
 • Waterkoker en biologische thee van Mr. Jones
 • Fles tafelwater van het duurzame O-Original


Onze voorwaarden:

 • Wanneer u via deze veilige, officiële website boekt dan garanderen wij u de beste prijs.
 • Wanneer u direct online heeft betaald met uw creditcard en de kamer later annuleert binnen de annuleringsvoorwaarden, trekken wij de werkelijke kosten die de creditcardmaatschappij aan ons doorberekent af van het bedrag dat u door ons krijgt teruggestort. Indien u heeft betaald met iDeal zijn deze kosten niet van toepassing.
 • Non-refundable boekingen zijn boekingen met korting. Deze kamers en boeking kunnen nooit worden geannuleerd. Wij kunnen hierop geen uitzonderingen maken.
 • Wij hanteren een strikt niet-rokenbeleid in ons hotel.
Badkamer Romantic Suite
 • St. James badkamer Engelse stijl
 • Verkwikkende regendouche
 • Gashaard in badkamer