1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

Pincoffs Suite met whirlpool (Corner Suite XL)

Met jacuzzi en regendouche

De Pincoffs Suite is een prachtige hoeksuite met een vijf meter hoog plafond. Door de rustige kleuren van de inrichting springt de grote klassieke kast uit 1870 er direct uit.

Binnen kijken bij Pincoffs kan hier.

Historisch verhaal
Dit opvallende Rotterdamse meubel behoorde vroeger tot Lodewijk Pincoffs die hem vermoedelijk in zijn werkkamer had staan. Hij is via de nazaten van een gekende Rotterdamse familie bij ons terecht gekomen. Wij zijn trots op het historische verhaal dat de kast vertelt.

Suite with a view
Deze suite is gemaakt om te genieten van het heerlijke, wijdse Rotterdamse uitzicht. Vanuit twee comfortabele armstoelen kunt u eindeloos genieten van wat er op het water van de oude havens en de Nieuwe Maas gebeurt. U kijkt uit op de Erasmusbrug en de Euromast, twee Rotterdamse iconen.

Jacuzzi
De kamer beschikt over een strakke, met melkglas afgeschermde badkamer met jacuzzi en regendouche. Ook vanuit uw vrijstaande designbad bad kunt u naar buitenkijken. De badkamerproducten zijn van designerbrand Bulgari of van ECO by Green Culture (op verzoek).

Perfecte Auping boxspring bedden
Deze Suite XL van 51m2 is van alle luxe voorzien, waaronder de bekroonde king size Auping boxspring bedden van 2.10 meter lengte, een muziekinstallatie om uw eigen muziek te streamen, een douchetoilet van Geberit en een espressomachine voor illy-koffie.

Onze service:
In uw kamer bieden wij u gratis WiFi (ook in de rest van het hotel), gratis espresso-koffie van illy, biologische thee van Mr. Jones en een fles tafelwater van het duurzame merk O.Original.

Wij beschikken over nog 3 andere Suites XL. U kunt bij de reservering uw voorkeur aangeven bij de opmerkingen. Wij zullen hier dan maximaal rekening mee houden.
Als u boekt zonder tussenkomst van ons reserveringsteam dan kunnen wij u een bepaald type niet altijd garanderen.

Type 1: Love Suite
Type 2: Romantic Suite
Type 4: Art Suite

Onze service in uw kamer of suite:

  • Wij bieden u in gehele hotel gratis WiFi aan. In uw kamer is ook bedraad internet mogelijk via een datapoort.
  • Gratis espresso-koffie
  • Waterkoker en biologische thee van Mr. Jones
  • Fles tafelwater van het duurzame O-Original
  • Gratis gebruik Handy Travel phone


Onze voorwaarden:

  • Wanneer u via deze veilige, officiële website boekt dan garanderen wij u de beste prijs.
  • Wanneer u direct online heeft betaald met uw creditcard en de kamer later annuleert binnen de annuleringsvoorwaarden, trekken wij de werkelijke kosten die de creditcardmaatschappij aan ons doorberekent af van het bedrag dat u door ons krijgt teruggestort. Indien u heeft betaald met iDeal zijn deze kosten niet van toepassing.
  • Non-refundable boekingen zijn boekingen met korting. Deze kamers en boeking kunnen nooit worden geannuleerd. Wij kunnen hierop geen uitzonderingen maken.
  • Wij hanteren een strikt niet-rokenbeleid in ons hotel.