1. Vul uw code in
 2. Loyalty card
Elke kamer: gratis WiFi, espresso, thee & fles water

Love Suite

Met 2-persoons whirlpool en dubbele regendouche

Van onze Love Suite met whirlpool bestaat geen tweede. Deze suite is helemaal gemaakt om te genieten. Van het dubbele bubbelbad, van de dubbele regendouche, van het heerlijk Rotterdamse uitzicht op de rivier en de Erasmusbrug. Zelfs vanuit je tweepersoons bubbelbad kijk je op het water.

Binnen kijken bij Pincoffs kan hier.

Rust & romantiek
Deze Love Suite is de perfecte plaats voor wie romantiek, rust en luxe zoekt in een charmante en inspirerende historische omgeving.
De lichtinval door de hoge ramen is zeer aangenaam.

Bijzonder ontwerp
De oogstrelende rozenlamp en het fraaie design op de muur zorgen voor een prettige sfeer. Door de prachtige zwartmarmeren schouw, de hoge plafonds, de bijzondere meubels en het zicht op de rivier en de skyline wilt u deze Love Suite eigenlijk niet meer verlaten.

Perfecte bedden
Vanzelfsprekend is deze suite van 50m2 van alle luxe voorzien, waaronder de bekroonde king size Auping boxspring van 2.10 meter lengte.

Onze service:
In uw kamer bieden wij u gratis WiFi (ook in de rest van het hotel), gratis espresso-koffie van illy, biologische thee van Mr. Jones en een fles tafelwater van het duurzame merk O.Original.

De Love Suite is alleen via deze officiële website van Suite Hotel Pincoffs direct online te boeken. Wij garanderen u de beste prijs. U kunt kiezen uit inclusief ontbijt of een VIP Experience inclusief welkomstdrankje, ontbijt voor 2, gebruik van de minibar en een hotelparking.

Wij beschikken over nog 3 andere Suites XL met een eigen karakter. Binnen kijken kan hier.

Type 2: Romantic Suite
Type 3: Pincoffs Suite
Type 4: Art Suite

Onze service in uw kamer of suite:

 • Wij bieden u in gehele hotel gratis WiFi aan. In uw kamer is ook bedraad internet mogelijk via een datapoort.
 • Gratis espresso-koffie van illy
 • Waterkoker en biologische thee van Mr. Jones
 • Fles tafelwater van het duurzame O-Original
 • Badkamerproducten van Bulgari of ECO by Green Culture (op verzoek)
 • Gratis gebruik Handy Travel phone


Onze voorwaarden:

 • Wanneer u via deze veilige, officiële website boekt dan garanderen wij u de beste prijs.
 • Wanneer u direct online heeft betaald met uw creditcard en de kamer later annuleert binnen de annuleringsvoorwaarden, trekken wij de werkelijke kosten die de creditcardmaatschappij aan ons doorberekent af van het bedrag dat u door ons krijgt teruggestort. Indien u heeft betaald met iDeal zijn deze kosten niet van toepassing.
 • Non-refundable boekingen zijn boekingen met korting. Deze kamers en boeking kunnen nooit worden geannuleerd. Wij kunnen hierop geen uitzonderingen maken.
 • Wij hanteren een strikt niet-rokenbeleid in ons hotel.