1. Vul uw code in
 2. Loyalty card

Art Suite

Met stoomcabine, massagedouche en bad

Onze Art Suite mag een artistiek hoogstandje worden genoemd. De suite is ingericht onder leiding van kunstenares Liesbeth van Ginneken en heeft een origineel interieur dat is gemaakt door diverse kunstenaars.

Deze suite is extra ruim (67 m2) en bestaat uit twee af te sluiten kamers en twee losse badkamers. Daardoor is deze suite ook te gebruiken als Family Suite voor twee volwassenen en 2 tot 3 kinderen. Het aantal hangt af van hun leeftijd.  

Bedden:
- 1 King size bed (180x210 mtr). Dit bed is inbegrepen in de kamerprijs.
- 1 Sofa bed (140x200 mtr). Wanneer deze bank als bed wordt gebruikt, rekenen wij 45 euro voor linnen, handdoeken, kussens en amenities.

Optioneel met meerprijs:
-1 Babybed (15 euro)
- Extra roll away bed (45 euro).

Unieke inrichting
Deze kunstschilder nodigde een aantal ontwerpers en collega's uit om meubels en decoraties op maat te maken voor deze prachtige ruimte die vroeger de directeurswoning was. Bijna alle meubels zijn gemaakt van hergebruikte materialen. 

2 kamers & 2 badkamers met stoomcabine & massagedouche
De Art Suite bestaat uit twee door gescheiden kamers en twee badkamers: één met stoomcabine en één met een ligbad. Vanwege zijn omvang kan deze kamer moeiteloos gebruikt worden als gezinskamer. In een ruimte staat een kingsize boxspring; in de andere kamer een tweepersoons luxe slaapbank. Er is tevens ruimte voor een babybed of een extra roll-away bed. 

Mini-bioscoop
Deze suite is verder voorzien van een speciaal voor Pincoffs vervaardigde luxe gestoffeerde Auping-boxpring, airconditioning, gratis (draadloos) internet, muziekinstallatie om uw eigen muziek te streamen, lcd-tv met dvd-speler, grote smart-tv met dvd-speler en surround sound installatie om films te draaien, minibar en een espressoapparaat.

Wie zijn de kunstenaars die creatie van de Art Suite meewerkten:
* Schilderij Gespreid Bedje (Liesbeth van Ginneken)
* Zeekaartlampen van Bomdesign (Michael Bom)
* Dukdalven vergadertafel van Refunc (Jan Korbes)
* Mozaieken van Delftsblauw (Inge Suttorp)
* Fietsband-kastjes van Wheels-on-Fire (Jan Willem van Breugel)
* PTT Post schommelstoelen S9904 (Marlene den Dekker) 

Onze service in uw kamer of suite:

 • Wij bieden u in gehele hotel gratis WiFi aan. In uw kamer is ook bedraad internet mogelijk via een datapoort.
 • Gratis espresso-koffie
 • Waterkoker en biologische thee van Mr. Jones
 • Fles duurzaam tafelwater
 • Biogische badkamerproducten van Grown Alchemist


Onze voorwaarden:

 • Wanneer u via deze veilige, officiële website boekt dan garanderen wij u de beste prijs.
 • Wanneer u direct online heeft betaald met uw creditcard en de kamer later annuleert binnen de annuleringsvoorwaarden, trekken wij de werkelijke kosten die de creditcardmaatschappij aan ons doorberekent af van het bedrag dat u door ons krijgt teruggestort. Indien u heeft betaald met iDeal zijn deze kosten niet van toepassing.
 • Non-refundable boekingen zijn boekingen met korting. Deze kamers en boeking kunnen nooit worden geannuleerd. Wij kunnen hierop geen uitzonderingen maken.
 • Wij hanteren een strikt niet-rokenbeleid in ons hotel.

Badkamer Art Suite
 • Stoomcabine voor 2 met massagedouche en regendouche
 • Bad
 • 2 badkamers