1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

Huwelijksnacht hotel Rotterdam

Wie droomt er niet van een huwelijksnacht in Suite Hotel Pincoffs. Sluit uw memorabele dag af in het hoogst gewaardeerde boutiquehotel van Rotterdam.
Na een liefdevolle maar ook drukke dag is er niets fijner dan dat u zich met uw geliefde kan terugtrekken in een van onze romantische en comfortabele suites. U hoeft helemaal niks meer, want ons team heeft alles voor u geregeld en klaar gezet.
Een huwelijksnacht bij Suite Hotel Pincoffs in Rotterdam is de bekroning van een fantastische huwelijksdag.

Verschillende suites
Bij Suite Hotel Pincoffs zijn de suites allemaal verschillend ingericht. U kiest gewoon de suite die het beste past bij uw smaak. De stijlvolle suites bieden allemaal uitzicht op de rivier en de (jacht)havens op de Kop van Zuid. Er is geen mooiere plek om wakker te worden na uw huwelijksnacht dan in Hotel Pincoffs. 

Happy Huwelijk Arrangement
Suite Hotel Pincoffs is door toonaangevende trouwsites en -bladen uitgeroepen tot het hotel met een van de leukste bruidssuites van Nederland. Dat is niet voor niets!
Voor alle lovebirds heeft Hotel Pincoffs een Happy Huwelijk Arrangement samengesteld voor de leukste huwelijksnacht in Rotterdam.
Dit arrangement bevat alles waar je behoefte aan hebt (en ook misschien even niet aan hebt gedacht). Het HHA is een hit voor alle bruidsparen die vallen voor romantiek, een uniek en warm decor en een prachtig uitzicht.

Het Happy Huwelijk Arrangement bevat een prachtig gestyleerde Suite XL, VIP-service, een hart van echte rozenblaadjes, Pincoffs-bonbons, een goed gevulde minibar en een fles Pincoffs Pink Fizz naast uw riante (bubbel)bad. Uw huwelijksnacht in Rotterdam sluit u af met een late check-out en uitgebreid luxe ontbijt in uw suite.

Verschillende bruidssuites
Voor uw huwelijksnacht biedt Hotel Pincoffs u drie verschillende bruidssuites in diverse stijlen:

  • Corner Suite (Love Style)
  • Corner Suite (Pincoffs Style)
  • Romantic Suite met Engels bad

Een huwelijksnacht in Rotterdam om nooit te vergeten!

Boek uw huwelijksnacht bij Suite Hotel Pincoffs in Rotterdam

-          Bekijk onze brochure
-          Boek hier uw huwelijksnacht in Rotterdam
-          Stuur uw e-mail naar info@hotelpincoffs.nl
-          Bel met Team Pincoffs: +31 (0) 10 2974 500.

Lees meer
Lees hier het artikel van PerfectWedding over de 8 Mooiste Bruidssuites van Nederland

Meer over Hotel Pincoffs:
Hotels aan het waterHotel RotterdamHotel bij ErasmusbrugGreen keyBruidssuite RotterdamBoetiekhotelVergaderen RotterdamLunchen in Rotterdam.