1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

Huwelijksnacht hotel Rotterdam

Gefeliciteerd! U gaat trouwen in Rotterdam! Geen dag zo mooi en memorabel als deze, en die kun je maar beter goed afsluiten met een bijzondere huwelijksnacht in een hotel in Rotterdam. Na een liefdevolle maar drukke dag is er niets fijner dan u met uw geliefde terugtrekken op een romantische en comfortabele suite. Een huwelijksnacht bij Suite Hotel Pincoffs in Rotterdam betekent onversneden romantiek.

Uw huwelijksnacht bij Suite Hotel Pincoffs Rotterdam
Suite Hotel Pincoffs is een exclusief boutique hotel met prachtig gedecoreerde kamers en suites voorzien van uitzicht op de Maas en Erasmusbrug van Rotterdam. Het hotel is gelegen in het bruisende gedeelte van Rotterdam - op de Kop van Zuid - vlakbij alle hoogtepunten van Rotterdam en omringd door heerlijke terrassen aan het water. Wat is een mooiere plek om wakker te worden na je huwelijksnacht in Rotterdam dan hier?

Happy Huwelijk Arrangement voor de ultieme huwelijksnacht in Rotterdam
Suite Hotel Pincoffs is door toonaangevende trouwsites en -bladen uitgeroepen tot het hotel met een van de leukste bruidssuites van Nederland. Dat is niet voor niets! Voor alle lovebirds heeft Suite Hotel Pincoffs een ‘huwelijksnacht in Rotterdam’ arrangement samengesteld, het zogenaamde Happy Huwelijk Arrangement. Een kroon op uw huwelijk en een hit voor alle bruidsparen die vallen voor romantiek, een uniek en warm decor en een prachtig uitzicht. Uw huwelijksnacht in Rotterdam kan niet meer misgaan. Een prachtig gestijlde Suite XL, VIP-service, rozenbladen, Pincoffs-bonbons, een goed gevulde minibar en een Ipod vol romantische muziek. En wat dacht u van een Pincoffs Pink Fizz in een riant (bubbel)bad? Uw huwelijksnacht in Rotterdam sluit u af met een late check-out en uitgebreid luxe ontbijt in uw suite.

Verschillende bruidssuites
Voor uw huwelijksnacht biedt Hotel Pincoffs u drie verschillende bruidssuites in diverse stijlen:
-          De rode Love Suite
-          De groene Romantic Suite
-          De crème-chique Pincoffs Suite

Een huwelijksnacht in Rotterdam om nooit te vergeten!

Boek uw huwelijksnacht bij Suite Hotel Pincoffs in Rotterdam

-          Bekijk onze brochure
-          Boek hier uw huwelijksnacht in Rotterdam
-          Stuur uw e-mail naar info@hotelpincoffs.nl
-          Bel met Team Pincoffs: +31 (0) 10 2974 500.

Lees meer
Lees hier het artikel van PerfectWedding over de 8 Mooiste Bruidssuites van Nederland

Meer over Hotel Pincoffs:
Hotels aan het waterHotel RotterdamHotel bij ErasmusbrugGreen keyBruidssuite RotterdamBoetiekhotelVrijdagmiddagborrel RotterdamVergaderen RotterdamRotterdam hotelsLunchen in Rotterdam.