1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

Hotels aan het water

Suite Hotel Pincoffs Rotterdam, u wellicht bekend als Hotel aan de Maas van RTL4, is een van de mooiste boutiquehotels aan het water van Nederland.
Pincoffs is gevestigd in het monumentale Douanegebouw op de Kop van Zuid in Rotterdam. Het ligt direct aan de City Marina in de Binnenhaven en Entrepothaven. Wij bieden u charme, comfort en persoonlijke aandacht in ons kleinschalige hotel met 17 kamers.

Pincoffs: duurzaamheid en luxe in één
Omdat Hotel Pincoffs is gelegen aan het water bent u met de watertaxi binnen een paar minuten aan de overkant van de rivier bij de grote winkels. Aan de nabij gelegen Entrepothaven zijn diverse restaurants gevestigd.
Ons hotel heeft 17 origineel ingerichte kamers vanaf 129 euro. Het hotel is onderscheiden met de Green Key Goud, de hoogste onderscheiding voor milieubewuste hotels in Nederland.
Pincoffs koppelt de duurzaamheid aan het comfort van een 4-sterrenhotel. De sfeer in elke kamer is uniek. Alle kamers hebben wel een oud detail uit 1879 of een meubel dat is gemaakt uit hergebruikt materiaal. In onze ontbijtzaal serveren wij biologische en fair trade producten.

Meer informatie
Geniet van Rotterdam en ons hotel aan het water. Op onze website vindt u vele foto’s. U kunt op de website snel de beschikbaarheid van uw type kamer controleren en veilig boeken. Maar u mag natuurlijk ook persoonlijk contact opnemen op telefoonnummer +31 (0) 10 29 74 500. Of per e-mail op info@hotelpincoffs.nl. Graag tot ziens!

Meer over Hotel Pincoffs:
Hotelkamer met whirlpoolHotel met whirlpoolDuurzame hotelsBoutiquehotelBijzondere overnachtingSuite met bubbelbadRomantisch hotel Rotterdam