1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

Hotelkamer met whirlpool

Een hotelkamer met whirlpool boekt u bij Hotel Pincoffs in Rotterdam. Hotel Pincoffs vindt u op een unieke locatie op de Kop van Zuid in Rotterdam. U heeft een fenomenaal uitzicht over de Maas en de skyline van Rotterdam. Bijzonder aan dit hotel is dat elke kamer anders is ingericht. (geen: !)Doordoor heeft elke kamer of suite een geheel eigen karakter. Ook een hotelkamer met whirlpool behoort tot de mogelijkheden. In deze kamer is niets standaard. Alles is origineel gestileerd met bijzondere meubels; een echte suite van 50m2. Een hotelkamer of -suite met luxe whirlpool boekt u meteen online bij Hotel Pincoffs in Rotterdam.

Unieke suites

Hotel Pincoffs heeft een unieke suites in Rotterdam. Als u een hotelkamer/ suite met whirlpool boekt bij Hotel Pincoffs, bent u verzekerd van een onvergetelijke ervaring:

  • Wij bieden u een uitgebreid pakket Bulgari-badkamerartikelen
  • U kunt een iPod vol heerlijk ontspannende muziek van ons lenen
  • U kunt gebruikmaken van onze DVD-bibliotheek
  • U krijgt een gratis fles water op uw kamer
  • In uw kamer krijgt u gratis espresso-koffie van illy
  • In uw kamer krijgt u gratis biologische thee van Mr. Jones
  • In uw kamer krijgt u gratis WiFi

Bekijk meteen de beschikbaarheid

Bekijk meteen de beschikbaarheid van onze hotelkamers met whirlpool en reserveer meteen. Indien u vragen hebt, kunt u contact opnemen met Hotel Pincoffs. Stuur een e-mail naar info@hotelpincoffs.nl of neem telefonisch contact op via +31 (0) 10 2974 500.

Meer over Hotel Pincoffs:
HotelbarHotel met whirlpoolHotel Ahoy RotterdamDuurzaam vergaderenBoutique hotels NederlandZakenontbijt RotterdamVergaderruimte RotterdamSuite met bubbelbadOntbijten RotterdamKleinschalig hotel.