1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

Hotelbar

Hotelbar Lodewijk in het monumentale Suite Hotel Pincoffs in Rotterdam biedt een perfecte afspreekplek voor hotelgasten en niet-hotelgasten. De sfeervolle bar aan de Binnenhaven-Entrepothaven op de Kop van Zuid in Rotterdam is gelegen in het voormalige klerkenlokaal. De kluis, gietijzeren zuilen, het stucwerk, de monumentale kasten en de design houthaard geven de hotelbar internationale allure.

Voor ontbijt, lunch en borrels
Onze hotelbar Lodewijk is een ideale locatie voor uw kleinschalige zakenbijeenkomst, ontbijt, lunch of borrels tot circa 50 mensen. Van maandag tot en met vrijdag kunt u bij ons ontbijten en lunchen. Wijn, whisky en proeverijen van kaas of charcuterie zijn onze specialiteiten. Wij hebben Heineken en twee soorten Brand bier van het vat en schenken de Italiaanse koffie van illy. Wij werken alleen met mooie producten die veelal biologisch of fair trade zijn. Ons brood is van het Vlaamsch Broodhuys en onze dagverse vleeswaren en eieren komen van De Groene Weg in Rotterdam. In de buurt van ons pand is parkeergelegenheid aanwezig.

Meer informatie
U bent van harte welkom in onze hotelbar, ook als niet-hotelgast. Wij zijn eenvoudig te bereiken met de auto, openbaar vervoer en met de watertaxi. De watertaxi meert aan voor onze deur. Kijkt u op onze website voor de lunch,- wijn- en whiskykaart en voor een routebeschrijving. U kunt contact met ons opnemen op info@hotelpincoffs.nl of telefonisch op +31 (0) 10 29 74 500.

Meer over Hotel Pincoffs:
Hotel Rotterdam AhoyHotel ecolabelGroen hotel RotterdamDuurzaam hotelBoutique hotelsWeekend RotterdamVergaderlocaties RotterdamRotterdam weekendje wegLuxe hotels in RotterdamHuwelijksnacht hotel.